≫ 

Virdžinija Džufri povukla tužbu zbog seksualnog uznemiravanja: Nagodila se sa princem Endrjuom

Vojvoda od Jorka negirao je nedavno sve optužbe

  • 3
Princ Endrju, princ Endru, prince Andrew Princ Endru. Foto: Tanjug/AP

Vojvoda od Jorka Princ Endrju i Virdžinija Roberts Džufri postigli su "načelnu nagodbu" u građanskoj tužbi za seksualno zlostavljanje podnetoj u SAD, pokazuju sudski dokumenti.

U dokumentu dostavljenom američkom sudu stoji: "Virdžinija Džufri i princ Endrju postigli su vansudsko poravnanje".

Stranke će podneti predviđeni otkaz nakon što gospođa Đufre primi nagodbu (čiji iznos nije otkriven). Princ Endru namerava da da značajnu donaciju dobrotvornoj organizaciji Đufre za podršku pravima žrtava.

Princ Endru nikada nije nameravao da omalovažava lik gospođe Džufri, i prihvata da je ona patila i kao žrtva zlostavljanja i kao rezultat nepravednih javnih napada, stoji u dokumentu.

Takođe je navedno i da Princ Endrju žali zbog druženja sa Džefrijem Epštajnom i pohvaljuje hrabrost gospođe Đufre i drugih preživelih u zalaganju za sebe i druge.

Podsetimo, vojvoda od Jorka negirao je nedavno sve optužbe. Džufrijeva je tvrdila da ju je princ Endru seksualno zlostavljao kada je imala 17 godina u kućama ukoje su bile u vlasništvu Gilejn Maksvelove i njujorškog multimilionera i pedofila Džefrija Epstajna.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA