≫ 

Kamere snimile kako dečko otima Anđelu: Ona ostala paralizovana, on osuđen na svega 7 godina

Anđelu je oteo njen posesivni dečko, a tinejdžerka je izbačena iz kombija u pokretu. Povrede koje je zadobila su toliko teške da sada više ne može ni da hoda, ni da jede, ni da govori

  • 3
Angel Lynn Foto: Leicestershire Police

Anđela Lin iz Velike Britanije zadobila je teške telesne povrede nakon što ju je njen posesivni momak oteo, a potom, kako se veruje, izbacio iz kombija u pokretu.

Anđelu, koja je u vreme 2020. imala samo 19 godina, oteta je u Lesterširu nakon što se posvađala sa svojim tadašnjim dečkom. Tinejdžerka je ispala iz kombija u koji je ugurana, dok je vozilo jurilo gotovo 100 kilometara na čas. Veruje se da je iz kombija izbačena.

Tada je zadobila stravične povrede glave i kičme, zbog čega više nikad neće moći samostalno da se kreće, da govori, da jede...

- Ubija me što je gledam ovakvu svaki dan. Strahujem ko će brinuti o njoj ako mi se nešto desi - priča njena majka Niki za Sky News.

Ona kaže da bi njena Anđela jedino htela da ljudi koji su je oteli provedu u zatvoru mnogo više godina, jer se ne kaju zbog onoga što su joj učinili.

Čej Bouskil (20) osuđen je na sedam i po godina zatvora zbog otmice i nasilničkog ponašanja sa ciljom kontrolisanja žrtve.

Tužilac je na suđenju tvrdio da je Anđela izbačena iz kombija u pokretu, ali sudija ipak nije osudio Bouskila za nanošenje teških telesnih povreda.

Angel Lynn kidnapovanje Trenutak otmice Printskrin: Youtube/Leicestershire Police

Njegov prijatelj, Roko Sansom (20), koji je vozio kombi, osuđen je na 21 mesec zatvora zbog otmice.

"Fali mi moja ćerka"

Anđelina mama kaže da je bila zgrožena visinom kazni.

- Bila je sva lepršava, obožavala je da izlazi sa prijateljima. Bila je ponosna na sebe, uvek je izgledala lepo. Fali mi sve u vezi sa mojom ćerkom. Nedostaje mi da radimo stvari zajedno. Da ponovo utrčava i istrčava iz kuće, kao što je nekad činila. Nedostaje mi njen vedri duh. Bila je tako nežna, tako puna humora. Nedostaje mi moja ćerka, i mislim da se neće vratiti - rekla je majka.

Otmičarima par godina, porodici doživotna

Državni tužilac Suela Braverman sada pregleda obe kazne da vidi da li su „neopravdano blage“.

Anđelina tetka Džeki Čemberlen smatra da bi kazne otmičarima trabalo duplirati.

- To bi trebalo uraditi, naša porodica je dobila doživotnu. Anđela je osuđena doživotno i njena majka Niki - kaže Džeki.

Anđela sada ima 21 godinu i potrebna joj 24-časovna stručna nega u centru za rehabilitaciju i porodica se trudi da skupi novac kako bi preuredili kuću, kako bi tamo mogli da brinu o njoj. Lekari su rekli da su šanse minimalne da će se Anđela ikad oporaviti.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA