Današnja fotka iz Kremlja o kojoj svet priča: Jedno za Šolca i Makrona, šta bi sad?

Putin je srdačno dočekao brazilskog kolegu

  • 48
Vladimir Putin, Žair Bolsonaro Foto: Tanjug/AP

Čitav svet već danima bruji o načinu na koji je predsednik Rusije Vladimir Putin "udario distancu" predsedniku Francuske Emanuelu Makronu i nemačkom kancelaru Olafu Šolcu, sa kojima se susreo u Moskvi.

Jučerašnja poseta Šolca Kremlju izazvala je veliku pažnju jer je, poput Makrona, bio veoma udaljen od ruskog predsednika i smešten na drugu stranu stola dugačkog pet metara.

Spekulisalo se da su Makron i Šolc bili primorani da budu na velikoj distanci od predsednika Rusije jer su po dolasku u Moskvu odbili da urade ruski test na korona virus, što do sada nije zvanično potvrđeno.

Međutim, nova fotografija, koja je danas stigla iz Kremlja, navela je ceo svet da se zapita da li je zaista u pitanju "korona test" ili Putin namerno želi pojedinim svetskim liderima da pokaže da mu ne mogu prići.

Naime, predsednik Rusije je danas u posetu primio svog brazilskog kolegu Žaira Bolsonara, a fotografije koje stižu iz Kremlja govore da su "poprilično prisni".

Naime, Bolsonaro ne samo da nije sedeo sa druge strane golemog stola, na distanci od pet metara, već je sa Putinom i saradnicima sedeo veoma blisko, na svega metar udaljenosti.

Takođe, dvojica predsednika fotografisana su kako se rukuju i poziraju jedan kraj drugog, što sa Makronom i Šolcom nije bio slučaj.

Video: Putin stavio na distancu i Šolca: Pregovaramo u teško vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    16. februar 2022 | 15:43

    Amerika i pojedine zapadne zemlje šire maligni i kancoregeni uticaj na ostatak sveta zato je neophodna odgovarajuća distanca.

  • Zvele

    16. februar 2022 | 17:59

    Stari je to lisac, bravo za Vladimira Vladimiroviča Putina..... 💪🇷🇸💪🇷🇸💪

  • Don

    16. februar 2022 | 15:59

    Opasne se igre igraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA