≫ 

Nataliju našli mrtvu nedaleko od kuće u pidžami: Pobegla od supruga Pavla, razlog rastužio sve

Pavle je rekao Nataliji da će uskoro da dođe njegova mlada ljubavnica. Nedugo potom na vratima se pojavila mlada žena sa koferom, a Natalija je u besu toliko brzo istrčala iz kuće, da Pavle nije ni stigao da joj objasni da je u pitanju njegova rođaka

  • 4
Natalya Makovskaya Foto: East2West News / Profimedia

Ruska policija identifikovala je 16. februara beživotno telo Natalije Moskovskaje (50) u jednom parku u regionu Krasnogorska, čiji nestanak je dan ranije prijavio njen suprug Pavle.

- Suprug je rekao da je Natalija nestala iz kuće dan ranije. Da je istrčala iz kuće u odeći koja je bila - rekao je izvor iz policije za ruske medije.

Pavle je rekao da su se on i Natalija venčali pre šest meseci ranije. Prethodno su živeli vrata do vrata i radili su u istoj fabrici. U jednom trenutku odlučili su da otpočnu zajednički život, kako ne bi bili sami.

Pavle je policiji rekao da je Natalija kuću napustila 14. februara nakon što su se posvađali. Međutim, on je krenuo da je traži tek sutradan jer je bio uveren da je otišla kod prijateljice.

Suprug je rekao da ovo nije prvi put da je ona otišla od kuće. Prethodnog puta je besna izjurila zbog toga što se on našalio.

Naime, kako prenose mediji, Pavle je rekao Nataliji da će uskoro da dođe njegova mlada ljubavnica. Nedugo potom na vratima se pojavila mlada žena sa koferom, a Natalija je u besu toliko brzo istrčala iz kuće, da Pavle nije ni stigao da joj objasni da je u pitanju njegova rođaka.

- Pavle je rekao da je kuću napustila nakon svađe. Ženu smo pronašli u pidžami, bademantilu i papučama - rekao je izvor policije.

Nije poznato oko čega su se ovog puta posvađali, ali navodno je opet bila u pitanju šala.

Na telu žene nije bilo znakova nasilne smrti. Telo je pronađeno u parku nedaleko od kuće gde je bračni par živeo, a veruje se da je Natalija pala, povredila nogu i ostala da leži u snegu. Nadležni kažu da je preminula od posledica smrzavanja.

Toksikološke analize trebalo bi da pokažu da li je Natalija u trenutku smrti imala alkohola u organizmu. Navodno su komšije rekle da su i ona i suprug u poslednje vreme bili skloni tome da popiju.

- Biće provereno da li je pila ili nije. Ne znamo da li je pokušavala da dozove pomoć. Istina je da je telo pronađeno pre nego što je Pavle prijavio nestanak. Međutim, kako je žena bila u pidžami i kako kod sebe nije imala dokumenta, identifikacija nije bila moguća - rekao je izvor.

Video: Žena je vozila auto i izvozala pola policijske stanice po kraju: Begunci objasnili kako se vozi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    18. februar 2022 | 06:48

    ne verujem u šalu direktno je odgovoran za smrt 💀 pa bi jedna kaznica od jedno 30 godina iz šale bila dovoljna

  • Licemerka

    18. februar 2022 | 12:17

    Bolje je biti sam, nego " sam sa nekim"...

  • Licemerka

    18. februar 2022 | 12:16

    A muž?🤦‍♀️🤦‍♀️ Bolje da je ostala sama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA