≫ 

Bajden o stanju nacije 1. marta: "Nada da ćemo se posle dugotrajne pandemije vratiti u normalu"

Kompletan američki Kongres biće pozvan

  • 6
Džo Bajden Foto: Tanjug/AP

Kompletan američki Kongres biće pozvan na obraćanje predsednika Džozefa Bajdena o stanju nacije 1. marta, potvrdili su zvaničnici.

Bela kuća je izrazila nadu da će pogled na prepunu salu Predstavničkog doma, u kojoj će biti i članovi Senata i drugi zvaničnici, pomoći zemlji da se posle dugotrajne pandemije vrati u normalu, prenosi Rojters.

Pojedinačno članovi Kongresa neće moći da dovode goste kao što su to činili ranije, saopštio je glavni službenik za sprovođenje zakona i protokol Predstavničkog doma.

Navedeno je da se od svih očekuje da nose maske.

Predsednica Predstavničkog doma Nensi Pelosi pozvala je ranije predsednika Bajdena da održi govor o stanju nacije pred oba doma Kongresa 1. marta, nekoliko sedmica kasnije od uobičajenog datuma, a u proteklih sto godina predsednici su uglavnom obraćali Kongresu u januaru ili februaru, navodi Rojters, prenosi Tanjug.

Video: Lepo je videti te opet: Putin i Bajden nasmejano počeli sastanak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    18. februar 2022 | 01:03

    Vratice se ceo svet kad prestane zaprasivanje iz vazduha to je i vrapcima na grani postalo jasno i da ste se previse zaigrali pa ako se ne prestane nece biti dobro jel pobuna naroda sirom planete je sve veca.

  • Licno

    18. februar 2022 | 06:17

    A kakvo je tvoje stanje?

  • Boban

    18. februar 2022 | 05:44

    E ako i ovo pogodiš kao i rusku invaziju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA