≫ 

Postoji snimak, okliznuo se i pao sa litice: Oglasila se porodica Olivera Antića

Mediji pišu da je odmah alarmirana tamošnja pomorska policija i vatrogasci, kao i da je Antić još bio živ kada su ga izvukli

  • 4
Oliver Antić, ambasador Foto: lisbon.mfa.gov.rs

Svi koji koji su ga poznavali, znaju da je život posvetio svojoj porodici, narodu, svojim studentima, pravu i pravdi, saopšila je danas porodica prof. dr Olivera Antića, ambasadora Republike Srbije u Portugaliji koji je danas nesrećnim slučajem izgubio život.

Pojedini portali preneli su da je ambasador Antić naredio vozaču da stane i da se potom bacio u more kod poznate turističke atrakcije Boka de Infierno (Usta pakla) u blizini Lisabona, kako navode iz porodice, ta informacija nija tačna, prenosi Blic.

Naime, oni tvrde da je ambasador izašao iz automobila, telefonirao, a potom se okliznuo i pao u more. Takođe tvrde da postoji video snimak koji to dokazuje.

Mediji pišu da je odmah alarmirana tamošnja pomorska policija i vatrogasci, kao i da je Antić još bio živ kada su ga izvukli.

Tada je započela i reanimacija ali je, nažalost, preminuo.

Kako je saopštila porodica, datum i svi detalji oko sahrane biće naknadno objavljeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C O R D O B A

    18. februar 2022 | 23:07

    Opijen svim našim uspesima i eto ti .

  • DARKO 100%

    18. februar 2022 | 20:22

    Strasno,sve stenje siljato okolo,da je mozda pao u cistu vodu mozda bi i preziveo,najverovatnije i da je udario u njih,bio je pametan covek i obrazovan

  • Rašinac

    19. februar 2022 | 08:35

    Сигурно му " неки помогли" да се оклизне.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA