Bela kuća: Ne zalažemo se za ubistvo lidera strane zemlje, Bajden nema nameru da stupi u kontakt sa Putinom

Psaki je rekla da se SAD ne zalažu za promenu režima u Rusiji

  • 34
Jen Psaki, Džen Psaki sekretarka Bele kuće Foto: Sipa USA/ddp USA/Profimedia

Portparolka Bele kuće Džen Psaki rekla je na brifingu danas da američki predsednik Džo Bajden nema nameru da stupi u kontakt sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Ona je takođe dodala da se SAD ne zalažu za promenu režima u Rusiji.

- Mi se ne zalažemo za ubistvo lidera strane zemlje ili promenu režima. To nije politika SAD - rekla je Psaki okupljenim novinarima.

Ova izjava portparolke dolazi u trenutku kada je američki senator Lindzi Grejem, republikanac iz Južne Karoline, pozvao je nekoga u Rusiji da "ubije ovog tipa", misleći na Putina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Nole

    4. mart 2022 | 21:45

    Ma kako da ne pa ko je ubio Aljendea,Sadama,Gadafija ko je otrovao Milosevica genetski kod amera je ubiti,ubiti i proglasiti to ubistvo za demokratiju amerike nacija nastala od kriminalaca i ubica iz zapadnog sveta.

  • Ma jok uopste

    4. mart 2022 | 21:40

    .. A jel to vazilo i za Sadama, Gadafija, Milosevica, i dr il' ce biti da ovde ne smete... ... Koji ste vi "foliranti"...

  • Oldtajmer

    4. mart 2022 | 21:42

    "Mi nismo za ubistvo lidera strane države i promenu režima"?! Reče žena bez da se postidi. Najgore što njihovi građani u to veruju. Godinama im ispirali mozgove i sada su postali zombiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA