≫ 

Košarkašica Britni Grajner uhapšena u februaru u Rusiji zbog posedovanja narkotika: Preti joj zatvorska kazna

Ruski zvaničnici pokrenuli su krivični postupak za šverc droge protiv Grajner, za koji je zaprećena kazna od pet do 10 godina zatvora

  • 2

WNBA igračica Britni Grajner uhapšena je u februaru u Rusiji zbog optužbi za drogu, nakon što je kod nje pronađeno ulje hašiša, saopštili su ruski zvaničnici.

Kako piše Huffpost, Ruska federalna carinska služba izdala je u subotu saopštenje u kojem se navodi da je državljanka Sjedinjenih Država privedena na aerodromu Šeremetjevo prošlog meseca, nakon što su carinski radnici u njenom prtljagu pronašli ulje kanabisa.

Grajner (31) igra poziciju centra za Feniks Merkjuri i osvojila je zlatnu olimpijsku medalju sa ženskom košarkaškom reprezentacijom SAD-a 2016 godine.

Ruski zvaničnici pokrenuli su krivični postupak za šverc droge protiv Grajner, za koji je zaprećena kazna od pet do 10 godina zatvora.

- Svesni smo i pomno pratimo situaciju sa Britni Grajner u Rusiji - naveo je Feniks Merkjuri u saopštenju poslatom ABC15.

- Ostajemo u stalnom kontaktu sa njenom porodicom, njenom reprezentacijom, WNBA i NBA. Volimo i podržavamo Britni i u ovom trenutku naša glavna briga je njena bezbednost, fizičko i mentalno zdravlje i njen bezbedan povratak kući - navedeno je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA