≫ 

Lavrov doputovao u Antaliju, sutra trilateralni sastanak

Lavrov, Kuleba i njihov turski kolega Mevlut Čavušoglu održaće sutra trilateralni sastanak

  • 7
Sergej Lavrov Foto: Tanjug/AP

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov doputovao je u Antaliju, gde će se sutra uz posredovanje Turske održati trilateralni sastanak ministara spoljnih poslova Rusije, Ukrajine i Turske, javlja Anadolija.

Šef ruske diplomatije zajedno je s ruskom delegacijom sleteo na aerodorm u Antaliji, a očekuje se i dolazak ukrajinskog ministra spoljnih poslova Dmitra Kulebe.

Lavrov, Kuleba i njihov turski kolega Mevlut Čavušoglu održaće sutra trilateralni sastanak u salonu u kojem su se u okviru Samita G-22 sastali svetski lideri poput bivšeg američkog predsednika Baraka Obame i ruskog predsednika Vladimira Putina.

Video: Ukrajinske vlasti tvrde: Snimak navodno bombardovanog porodilišta u Mariupolju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    9. mart 2022 | 22:14

    samo će da džabe piju kahve i slikaju se

  • Zemunac

    9. mart 2022 | 22:15

    Kako kad im Eu uvela zabranu leta 😂🇷🇺💙

  • ZASLUGA

    9. mart 2022 | 23:21

    Gospodine Lavrov Vi ste iskusni i mozete sutra u pregovorima zakljuciti kakva je namera Zelenskog. Moje vidjenje je da on samo produzava vreme kako bi mogao da ucini neko zlo koje bi pripisao Rusima. Zelenski insistira sastanak sa Putinom. Ni slucajno to ne dozvolite jer mu podizete znacaj kao nekom predsedniku zemlje u kojoj vladaju fasisti. Otvoreno mu recite da izdajnici ne mogu da pricaju sa velikim Putinom. Pozurite i okoncajte taj rat, jer svako odugovlacenje ide u korist Kijeva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA