≫ 

Pregovori Ukrajine i Rusije nastavljaju se u sredu, "ljudi ne žele da odu iz Kijeva, traže oružje"

 ≫ 

* Rusija uvela lične sankcije Bajdenu i Blinkenu * Četiri osobe poginule prilikom napada na Kijev, 19 stradalo u napadu na televizijski toranj na severu Ukrajine * Zelenski rekao da Rusiji može biti meta svaka evropska zemlja * Uništena pista na aerodromu u Dnjepru * U Rumuniji navodno pao dron iz Ukrajine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mauser
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Strah

    16. mart 2022 | 07:29

    Izasli bi gradjani ali ih drze kao taoce. Uvek stradaju gradjani a pojedinci se obogate od rata. Svi naoruzani su legitimne mete .

  • Srboljub

    16. mart 2022 | 06:27

    Vidim, navala u srpskim menjačnicama. Svi menjaju dinare u €. Ali ja, kao Srbofil i Putinov Brat, sve sam dinare promenio u rublje. Pa šta bude! Ljudi, podržimo našu braću Ruse, menjajmo dinare u Rublje a ne u € ili $ ili ¥ ili £... Dje će nam srpska duša?!

  • Imam neki osećaj

    15. mart 2022 | 22:46

    Uništavaju živote ljudi... Čitavu budućnost... Zlikovci. Zamislite samo kako je muškarcima koji ostaju u gradu ili ženama i deci koji se evakuišu... Užas. EU uvela silne sankcije Rusiji koje štete više njima samima nego Rusiji. Još na početku korone govorio sam mojima da će nakon toga uslediti treći svetski rat. I plašim se da će tako zaista i biti. Mislim da će na području Balkana da se prenese ovaj rat, možda čak i ovde u Srbiji prvo, a onda će se proširiti dalje intervencijom NATO i EU. Budućnost planete je svakako crna. Slede ratovi, siromaštvo, glad... Muslimani će oko 2050. biti dominantni u Evropi, i više nikada Evropa neće biti ista... A ni svet. U nekim državama naprednim će ponovo doći do boljitka i scene iz filmova će oživeti u vidu čipova, kiborga, veštačke inteligencije i sl. Ali svet će biti veoma tužno mesto, površno mesto, bez ljubavi, gde će sve biti veštačko, od izgleda do hrane... To će biti oko 2100. godine. E tamo dalje će se svašta dešavati, čak će biti novih opasnih bolesti (i pre 2100.g), ratova, ali i susreta sa vanzemaljcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA