≫ 

Ukrajinski ministar objavio fotografiju uništenog Marijupolja

Podsetimo, Marijupolj danima proživljava napade ruskih snaga

  • 9
Ukrajina Mariupol rat u Ukrajini Rusija satelitski snimci Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski ministar stranih poslova Dmitri Kuleba na Tviteru je objavio fotografiju razorenog Marijupolja, s fokusom na pozorište uništeno u ruskom napadu. Uz fotografiju, napisao je: "Ovo su ruševine dramskog pozorišta u Marijupolju, u kojemu su se skrivale stotine civila. Neljudski ruski ratni zločin."

- Želim pitati multinacionalne kompanije koje još uvek rade s Rusijom ili u Rusiji: kako možete poslovati sa njima? Kako možete hraniti, služiti i plaćati onima koji su to učinili? - napisao je on, prenosi Indeks.

Podsetimo, Marijupolj danima proživljava napade ruskih snaga. Pad ovoga ukrajinskog grada, kažu brojne analize, označio bi veliki napredak za Ruse koji bi tako povezali Krim s teritorijima koje drže ruski separatisti.

Video: Snimak dronom razorene stambene četvrti Mariupolja dok se borbe nastavljaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Higar

    20. mart 2022 | 08:14

    To je sediste fasista kao i mesto Lavov ..Azov drzi na dilu gradjane ne dozvoljava im da napuste mesto jer znaju da za njih milosti nece biti....slava Rusiji..ziveo Putin

  • Nikolas

    20. mart 2022 | 08:07

    GOSPODINE !!! KAKO SU VASI FASISTI MOGLI KLATI RUSE I VADITI IM ORGANE???????!!!!??

  • Nebojša Berak

    20. mart 2022 | 08:13

    Ne vredii Ruska uzdrzanost. Ovo treba zgaziti do kraja i pravac Berlin, Parliz, London, Brisel. Brzi voz iz Moskve za London krece sa Kijevskog koloseka. Usputne stanice Varšava, Berlin, Pariz, Brisel, Amsterdam. Aleksandar je ušao u Berlin i izasao, Josif je usao u Berlin i izašao, a kada uđe Vladimir, NECE VISE BITI NI BERLNINA NI NEMACKE NI NEMACKOG JEZIKA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA