≫ 

Džonson razgovarao sa Zelenskim: Britanski premijer obećao vojnu podršku Ukrajini

Kako se dodaje, lideri Ukrajine i Velike Britanije ukazali su na kontinuiranu važnost sankcija u vršenju pritiska na ruskog predsednika Vladimira Putina

  • 6
Boris Džonson Foto: Tanjug/AP

Britanski premijer Boris Džonson obećao je danas u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim da će nastaviti da pruža vojnu podršku Ukrajini.

- Premijer je istakao stalnu posvećenost Velike Britanije radu sa međunarodnim partnerima na koordinaciji podrške za jačanje samoodbrane Ukrajine - navodi se u saopštenju Dauning strita.

Kako se dodaje, lideri Ukrajine i Velike Britanije ukazali su na kontinuiranu važnost sankcija u vršenju pritiska na ruskog predsednika Vladimira Putina i osudili napade na nedužne civile, nakon bombaških napada na Mariupolj, javlja Bi-Bi-Si, a prenosi Tanjug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradske noći

    21. mart 2022 | 06:52

    “Daćemo vam sve, samo nećemo mi da se borimo.” Klasično britansko licemerije!Ali neka, to je izjava koja objašnjava mnogo toga, Englezima je jasno da teško mogu protiv Rusa.Zamisli, sada u akciju učestvuje negde oko 150-200.000 Rusa, a ruska armija broji još 10 puta toliko! Slava Rusiji!🇷🇺

  • Zagor

    21. mart 2022 | 04:58

    E nakazo

  • KKK

    21. mart 2022 | 08:28

    Samo vi nastavite sa podrskom pa ce te opet imati " borbu za Britaniju", samo ovog puta nece leteti "Fau" nego " Kindzali" !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA