Policajci zaustavili ženu na motoru, ona ih kasnije usmrtila na auto-putu: Trojica mrtvih u Pensilvaniji

Žena je zaustavljena zbog sumnje da je "vozila pod dejstvom", ali su policajci ostavili njenog dvotočkaša pošto su u međuvremenu primili poziv da muškarac pešači auto-putem

  • 0
Martin F. Mack III i  Branden T. Sisca Foto: Facebook/PA State Police

Dvojica policajaca iz Pensilvanije su stradala kada ih je automobil oborio tokom saobraćajnog zastoja na auto-putu u Filadelfiji u ponedeljak, naveli su nadležni, navodi NY post.

Policajci Martin F. Mek III (33) i Branden T. Siska (29) stradali su oko 12:45 po lokalnom vremenu, zajedno s muškarcem kog su pokušavali da privedu, navela je državna policija u saopštenju.

Žena koja je vozila motor "velikom brzinom" zaustavnom trakom auto-puta i htela da obiđe ljude, oborila je svu trojicu, naveo je policija.

Policajci i civil, koji nije odmah identifikovan, proglašeni su mrtvima na licu mesta.

Mek je radio posao policajca od 2014, dok se Siska pridružio u februaru 2021. Obojica su bili na zadacima patroliranja u i oko Filadelfije, navela je policija.

Guverner Tom Volf naredio je da sve zastave širom Pensilvanije budu spuštene na pola koplja do petka u čast dvojice stejt trupera.

Žena koja je oborila policajce i trećeg muškarca je ostala na licu mesta, naveli su iz policije.

Pre smrtonosnog naletanja, policajci su zaustavili ženu koja ih je malo kasnije usmrtila. Ona je zaustavljena zbog sumnje da je "vozila pod dejstvom", ali su policajci ostavili njenog dvotočkaša pošto su u međuvremenu primili poziv da muškarac pešači auto-putem, upućeni izvori su rekli za NBC Filadelfija.

Drugo oštećeno vozilo, srebrni "ševrolet", je viđen u blizini. Prema WPVI, do ponedeljka popodne, nisu podignute nikakve optužnice.

Auto-put je u međuvremenu otvoren za saobraćaj, pošto je bio zatvoren nekoliko sati u oba smera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA