Renovirali pab pa pronašli telo muškarca u zamrzivaču: Nestao je pre 10 godina, policija razrešava misteriju

Vlasti su objavile sliku i rekle da obdukcija nije bila konačna, ali da je identifikovan na osnovu stomatološke dokumentacije

  • 0
Roy Biggs Foto: Metropolitan Police

Tim građevinara koji je renovirao pab ostao je užasnut nakon što je pronašao leš muškarca u zamrzivaču.

Roj Bigs je nestao kada je imao 67 godina, sumnja se da su njegovi ostaci pronađeni u zamrzivaču, a to bi značilo da je telo tamo već 10 godina.

Sada policija apeluje na sve koji su poznavali Roja, koji je nestao 1. februara 2012. iz Njuhema, u istočnom Londonu, da se jave, piše Mirror.

Vlasti su objavile sliku i rekle da obdukcija nije bila konačna, ali da je identifikovan na osnovu stomatološke dokumentacije.

Roy Biggs Foto: Metropolitan Police

- Smatramo da je Rojevo telo možda bilo u zamrzivaču već nekoliko godina. Razgovor sa ljudima koji su ga poznavali pomoći će nam da utvrdimo ne samo njegov način života i navike, već i kada je poslednji put viđen. Ako ste poznavali Roja, molimo vas da nam se javite, njegov datum rođenja je bio 8. septembar 1944, verujemo da je imao oko 70 godina kada je umro.

Nije važno da li je prošlo mnogo vremena otkako ga poznajete, ili ako ste ga poznavali samo nakratko, bilo koja informacija može biti od stvarnog značaja za naša istraživanja - rekla je glavni inspektor Keli Alen iz Specijalne komande za kriminal.

Video: Muškarac pao sa šestog sprata zgrade i poginuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA