≫ 

Sednica Generalne Skupštine UN posvećena Ukrajini nastavlja se u sredu

11. vanredna vanredna sednica Generalne skupštine biće održana u sredu, 23. marta, sa početkom u 10 časova po lokalnom vremenu

  • 2
Ana Brnabić Njujork  Generalna skupština Ujedinjenih nacija UN Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Vanredna sednica Generalne skupštine UN, posvećena situaciji oko Ukrajine, biće nastavljena sutra, saopštila je portparolka predsednika 76. zasedanja Generalne skupštine Paulina Kubiak.

Kako se navodi u saopštenju, 11. vanredna vanredna sednica Generalne skupštine biće održana u sredu, 23. marta, sa početkom u 10 časova po lokalnom vremenu.

Ranije u ponedeljak Generalnoj skupštini je već dostavljen predlog rezolucije o humanitarnoj situaciji u Ukrajini, u vezi sa kojim je planirano da se posebna sednica nastavi u utorak, 22. marta, ali je zbog organizacionih pitanja odlučeno da to bude dan kasnije, prema izvorima iz administracije UN.

Video: Snimak dronom razorene stambene četvrti Mariupolja dok se borbe nastavljaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    22. mart 2022 | 07:55

    STA CE DA SE ODLUCU U UN ZGRADI U VLASNISTVU AMERA NEGO DA SE STITE NATO AGRESIRA INTERESI !!! SAMO UVODE SANKCIJE NEPOSLUSNIMA I TERAJU MALE ZEMLJE NA MARIONETSKU VLAST !!!!! ZATVORITE VISE TU SUPU !!!

  • Pitanje

    22. mart 2022 | 08:42

    Sta su resili oko americkih laboratorija u Ukrajini zna li se sta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA