≫ 

Srbin ubijen u Čikagu: Jedna žena povređena, napadač pred policijom izvršio samoubistvo

Muškarac je od zadobiejnih povreda preminuo na putu do bolnice, dok je žena prevezena u lokalnu bolnicu, i njeno stanje još uvek nije poznato.

  • 0
policija ilustracija SAD Foto: Pixabay/ Ilustracija

Policija iz Čikaga je saopštila da je jedna osoba poginula, a druga teško povređena nakon što je nepoznati muškarac otvorio vatru u jednom poslovnom objektu čiji je vlasnik poreklom iz Makedonije. Kako saznaje Telegraf, ubijeni muškarac i povređena žena su poreklom iz Srbije.

Policija je zatim saopštila da je napadač pobegao sa lica mesta, ali da je kada ga je policija opkolila izvadio pištolj i pucao sebi u glavu, piše NBC news.

Incident se navodno dogodio oko  15 časova po lokalnom vremenu u firmi čiji je vlasnik poreklom iz Makedonije, dok su ubijeni Srbin i povređena Srpkinja, kao i napadač bili zaposleni u toj kompaniji.

Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice, dok je žena prevezena u lokalnu bolnicu, i njeno stanje još uvek nije poznato.

Za sada nema detalja o mogućem motivu ubistva, ali je šef policije Džon Meden rekao da su se tri osobe koje su učestvovale u incidentu poznavale.

U kakvom su odnosu oni bili, za sada nije poznato.

- Napadač je posle napada pobegao pešice, ali se ubio kada mu se policija približila. Ono što je najvažnije sada jeste da ne postoji opasnost po javnost - rekao je Meden.

Šef policije je rekao da se njihova imena neće objaviti dok se ne obaveste njihove porodice.

Dodao je da je povređena žena "živa i nalazi se u bolnici".

Istraga je i dalje u toku.

Video: Mesto na kome je ubijen Srbin u Koloradu: Ovo je izjava žene koja je sve videla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA