≫ 

"Rusija je teroristička država koju vodi ratni zločinac": Teške reči ambasadorke Ukrajine u SAD

 ≫ 

Mislim da će biti teško voditi državu iz Haga - rekla je Markarova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pp
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Драган

    27. mart 2022 | 23:37

    Постоје правила како се МОРА владати на сопственом добру ,како приватном тако и на државном .Власник на свом поседу не сме имати НИШТА што је опасност за комшију !!!!Украјина то није поштовала ,па комшија мора да учини неопходно за своју заштиту.

  • SAD i Ukrajina 2020

    27. mart 2022 | 22:45

    Generalna skupština UN usvojila 2020.g. ruski nacrt rezolucije o "borbi protiv veličanja nacizma, neonacizma i drugih praksi koje doprinose podsticanju savremenih oblika rasizma, rasne diskriminacije, ksenofobije i slične netrpeljivosti". Dokument je podržalo 130 zemalja. Samo 2 zemlje su glasale PROTIV te rezolucije. SAD i UKRAJINA.

  • NekoKo

    27. mart 2022 | 22:08

    Uh, uh... Pukla p... pa sada ostaje samo da plaču. Kako da ne.? Mogu mediji da pišu šta hoće, ali Ukrajina je završila svoju priču. To je surova relanost. Mi smo svojevremeno legli na rudu i spasli se totlne katastrofe, razbijeni smo bili i ovako kao zvečke a guslali smo da smo pobedili premda smo svi znali da to nema veze sa realnošću. Ovo je preslikana situacija u tom smislu. Kao Rusima će nestati municije, benzina i hrane. Gube rat na bojnom polju isl. Ko u to veruje da je totalni imbecil. Ovo što im Rusi rade za sada je još humano ipak ne ide se na totlano uništenje, ali i ovako slike sa terena sve govore. Lako je zamisliti šta bi bilo da je Rusija udarila žešće, a to uvek može. Mogu da ih poravnjaju na bezbroj načina a najbezbolniji i najekpsreniji po Rusiju bi bio raketnim udarima. Zapad bezobzirno i pokvareno loži Ukrajince koji će na kraju ostati bez sopstvene države. Zašto sa Rusijom nisu zaratili Amerikanci, Francuzi, Britanci, Nemci.? Čak i svi zajedno plus ostatak boranije nem onu stvar da se upusti u tu avanturu, ali zato su tu ludi i glupi Ukrajinci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA