≫ 

Snažna eksplozija odjeknula Kijevom

Više ukrajinskih medija piše o napadima širom zemlje večeras

  • 2
Ukrajina Kijev, rat u Ukrajini Rusija Foto: Tanjug/AP

Snažna eksplozija praćena sirenama čula se večeras u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine, izveštava CNN.

Više ukrajinskih medija piše o napadima širom zemlje večeras.

Pišu o ruskim projektilima koji su, kako tvrde, navodno pogodili više gradova. Sirene za vazdušnu uzbunu čuju se u Kijevu i Lavovu, dodaju.

Ukrajinske vlasti kažu da je napadnuto skladište nafte u Lutsku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora Radenković

    28. mart 2022 | 04:47

    Zelenski se mnogo ogrešio o svoj narod. Hitno treba da sedne i razgovara sa Putinom, a ne da moli kao malo dete Ameriku za pomoć. Toliko me sramota u njegovo ime. Nije ga briga za decu, majke, napaćene civile. Imam osećaj da se krije iza njihovih leđa. Kao prvi čovek napaćene Ukrajine ne može sebi da dozvoli da sedi u zelenoj fotelji sa uredno podšišanom bradom, dok njegov narod gine, agradovi se pretvaraju u ruševine. Posle njega osuđujem Zapad. Evropa treba da se probudi i ne dozvoli Americi da preko njih ratuje sa Rusijom. Amerika čuva sebe....Evropa će da strada.

  • Dr

    28. mart 2022 | 09:00

    Pa zar se nisu povukli.....citam novine 20ak godina i nikada ovakvu propagandu nisam video. Gledam te kvazi izbeglice sa autima od 100k i njihivim osmesima jer im evropa daje sve papire,zdravstveno osiguranje i sve. Nisu dobri radnici oni iz Sirije,Irak,Irán,Avaganistana....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA