≫ 

Dok se borila s tumorom, muž je varao, pa ubio jer je htela da se razvede: Policija telo žene našla u potoku

Elizabet Niki Vilhojt (41) ubijena je prošle nedelje pošto je osumnjičeni, njen muž Endrju Vilhojt (39) udario velikom saksijom

  • 3

Muškarac iz Indijane optužen je za ubistvo supruge koja je zatražila razvod braka pošto je saznala da je muž prevario dok je išla na hemioterapiju, navodi Dejli mejl.

Elizabet Niki Vilhojt (41) ubijena je prošle nedelje pošto je osumnjičeni, njen muž Endrju Vilhojt (39) udario velikom saksijom. Elizabet je udarena tokom rasprave o prevari. Muž je policajcima rekao da "nije znao šta da radi", pa je telo mrtve supruge stavio u kamionet i istovario u potok koji protiče u blizini njihove farme u Libanu, u Indijani.

Posle autopsije utvrđeno je sa sigurnošću da je Elizabet ubijena, a već u ponedeljak je njen muž optužen za ubistvo. U utorak je trebalo da se prvi put pojavi na sudu.

Policija je počela da istražuje smrt Elizabete Vilhojt u petak pošto su njene kolege s posla bile zabrinute jer se nije pojavila u bolnici gde je radila. Kolege su policiji rekle da je ona "imala problema sa mužem" i da je nedavno podnela "zahtev za razvod".

Policija ja na porodičnoj farmi zatekla troje dece koji su rekli da im majka nije kod kuće i da nisu uspeli da je pronađu.

- Možda je kod svoje sestre - rekla je Elizabetina usvojena ćerka, Endrjuova ćerka iz prvog braka. - Ona ode kad se iznervira.

Baš kad su se policajci spremali da krenu, naišao je Endrju i policiji ekao da mu je žena nestala. Rekao je da su imali "žestoku svađu prethodno veče i da je ona bila pijana". Pokazao je i ogrebotine na vratu rekavši da su od nje. Prema njegovim rečima,ona je podigla 3.000 dolara sa zajedničkog računa, da je imala advokata i da je podnela zahtev za razvod jer je on bio neveran.

Otac znao: "Učinio joj je nešto nažao"

Ipak, klupko je počelo da se odmotava kada je poicija pričala sa Elizabetinim ocem, Tomasom Ričardsom, koji je potvrdio da je ona podigla novac jer je htela razvod. Ričards je rekao policiji da veruje da je Endrju "učinio nešto Elizabet". Pretresom kuće pronađeni su tragovi krvi.

Kasnije je u policiji Endrju Vilhojt priznao da je ubio Elizabet pošto je počela da viče na njega zbog prevare, jer ga je "udarala i tražila da napusti kuću". Priznao je da je Niki bacio kroz ulazna vrata i da je u lice pogodio saksijom za cveće.

Kada su ga pitali da li je bila živa kada je bacio njeno telo u potok, rekao je da "ne zna, jer nije proveravao", ali da se ne seća "da je ječala ili se uopšte pomerala". Policija je pronašla njeno telo delimično potopljeno u vodu dubine oko jedan metar.

Video: Na Umci pronađen leš, policija na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    30. mart 2022 | 17:31

    Domaćin covek za primer,daleko bilo sta sve zemljom hoda

  • Tina

    30. mart 2022 | 17:40

    Ona nije trebala da se toliko nervira zbog prevare ako je to bio jedini razlog za razvod. Ima gorih stvari sto neko moze da uradi.

  • Samo

    30. mart 2022 | 20:14

    Dozivotna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA