≫ 

Tramp pozvao Putina da objavi informacije o poslovima Hantera Bajdena u Rusiji: "Mislim da zna odgovore"

Velika porota u SAD je istraživala poslovanje Hantera Bajdena zbog navodnih poreskih prekršaja, stranog lobiranja i pranja novca, ali on je negirao bilo kakvu krivicu

  • 6
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Bivši američki predsednik Donald Tramp pozvao je ruskog predsednika Vladimira Putina da objavi sve kompromitujuće informacije koje ima o porodici Bajden i odnosima Hantera Bajdena sa oligarsima u istočnoj Evropi, prenosi Gardijan.

- Mislim da Putin zna odgovore na to i da bi trebalo i da ih objavi. Mislim da treba da dobijemo taj odgovor - rekao je Tramp u intervjuu za američki "Just the News", aludirajući na navodne poslove Hantera Bajdena u Rusiji, navodi britanski list, prenosi Tanjug.

Tramp se pozvao na izveštaj Senata iz 2020, koji je otkrio da je ruski oligarh Jelena Baturina, tada supruga moskovskog gradonačelnika, pre 10 godina obezbedila 3,5 miliona dolara kompaniji čiji je suosnivač sin predsednika Džozefa Bajdena i u kome nije odgovoreno na pitanje o tome zašto je taj novac dat, precizira Gardijan.

- Kako to da su gradonačelnik Moskve, njegova supruga, dali porodici Bajden tri i po miliona dolara? Mislim da bi Putin sada verovatno bio voljan da pruži taj odgovor.Siguran sam da zna - izjavio je bivši američki predsednik.

Velika porota u SAD je istraživala poslovanje Hantera Bajdena zbog navodnih poreskih prekršaja, stranog lobiranja i pranja novca, ali on je negirao bilo kakvu krivicu, navodi Gardijan.

Video: Bajden: Putin je ratni zločinac, nanosi pustoš Ukrajini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordije Cvarkov

    30. mart 2022 | 08:56

    Treba da objavi, zbog svih Americkih vrednosti, u ime demokratije i prava. Ipak je Amerika najveca sila demokratije, ljudskih prava i mira u svetu. Tako da je Putin moralno obavezan da sve kompromitujuce podatke i dokaze dostavi Americkom Senatu. Da vidimo onda Amer marketing na delu, ubedjivace ceo svet i Putina da grese, da je Hanti radio za crveni krst, skupljao novac za gladne. A Bajdenovi su najgladniji.

  • kale

    30. mart 2022 | 10:09

    Cak i ako ima dokaza, oni ce se praviti ludi i reci da je namesteno, mediji i internet ce to da obore . Filozovija njihova je da ako kazu da je crno belo mora biti belo iako je crno ………

  • Mihailović

    30. mart 2022 | 08:38

    Ko bi priznao krivicu, jedino ako ga pritisnu dokazima, a to verovatno nisu ostavljali iza svojih prljavih poslova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA