Preminula treća žrtva terorističkog napada u Tel Avivu: Bio je otac troje dece

Napadač je sinoć ušao u krcat pab u glavnoj ulici u Tel Avivu i počeo da puca

  • 0
Barak Lufan

Foto: Privatna arhiva

Bolnica Ičilov u Tel Avivu objavila je smrt Baraka Lufana (35) nakon što je ranjen u pucnjavi u glavnom gradu Izraela.

Bio je oženjen i otac troje dece. Uprkos svim naporima bolničke jedinice intenzivne nege, proglašen je mrtvim od zadobijenih rana.

Podsetimo, napadač je sinoć ušao u krcat pab u glavnoj ulici u Tel Avivu i počeo da puca, ubivši tri osobe i ozbiljno ranivši tri osobe, pre nego što je pobegao.

Izraelske bezbednosne snage ubile su rano jutros, nakon velike potere po Tel Avivu, Palestinca koji je sinoć otvorio vatru u baru i ubio dve osobe.

Izraleski zvaničnici pronašli su muškarca koji se krio blizu džamije u Jafi, južno od Tel Aviva, saopštila je izraelska bezbednosna služba Šin Bet, javio je Rojters, a preneo Tanjug.

Tokom razmene vatre sa izraelskim snagama, napadač, identifikovan kao Palestinac sa teritorije okupirane Zapadne obale, je ubijen, naveo je Šin Bet.

Stanovnici su upozoreni da ne napuštaju svoje domove u vreme dok je nekoliko stotina izraelskih bezbednosnih snaga, koji su imali pomoć helikoptera sa reflektorima, "češljalo" ulice tokom potere.

Video: Teroristički napad u Izraelu: Ubijeno dvoje gostiju bara i napadač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA