Diler nasmrt pretukao sina svoje devojke: Nedeljama trpeo zlostavljanje, nasilnik od ranije poznat policiji

Dečak je imao povrede na glavi, vratu, nogama, rukama, stomaku i leđima

  • 1
Ubijeno dete diler ubica Kemarni Watson Darby Nathaniel Pope West Bromwich

Foto: Twitter/West Midlands Police

Osuđivanog dilera droge Netanijela Poupa sud u Birmingemu jednoglasno je proglasio krivim za ubistvo trogodišnjeg sina svoje devojke, koga je pre toga nedeljama zlostavljao.

Maleni Kemarni Votson Derbi zadobio je teške telesne povrede koje bi mogle da se uporede sa onima koje osobe zadobiju nakon saobraćajne nesreće.

Njegova majka Ališa Votson, oslobođena je optužbi za ubistvo, ali je proglašena krivom za izazivanje smrti i dozvoljavanje nasilja nad detetom. Ona i njen momak takođe su proglašeni krivim po nekoliko tački optužnice zbog okrutnosti prema detetu.

Netanijel je od ranije poznat policiji zbog nasilja. On je osuđen na četiri meseca zatvora 2011. godine jer je napao mladu ženu u autobusu. On je ženu vukao za kosu, a zatim ju je pretukao jer su kolica nesrećne žene, u kojima je bilo njeno dete, slučajno zakačila kolica njegove tadašnje partnerke.

Posle četvoromesečnog suđenja sudija je rekao da su Votson i Poup, koji su sve vreme jedan drugog optuživali, zapravo bili saučesnici u zločinu, što potvrđuje i činjenica, da su nekoliko meseci nakon dečakove smrti nastavili da žive zajedno.

Veštaci su potvrdili da je dečak preminuo 5. juna 2018. godine od povreda stomaka, a utvrđeno je i da mu je grudni koš bio zgnječen. On je takođe imao četiri preloma rebara za koja se veruje da su nastala nekoliko nedelja pre ubistva.

Netanijel je osim za napad na pomenutu ženu, bio osuđivan i zbog provale i posedovanja heroina. Prilikom hapšenja za ubistvo dečaka u martu prošle godine, policija mu je u anusu pronašla skrivenu kesicu kokaina, piše Daily Mail.

Ubijeno dete diler ubica Kemarni Watson Darby Nathaniel Pope West Bromwich

Foto: Twitter/West Midlands Police

Dečak je nedeljama trpeo nasilje

Tokom suđenja porota je saznala da je Ališa nakon smrti dečaka nastavila da živi sa Netanijelom, samo jer je u tom trenutku sumnjala u verodostojnost policijskih izveštaja. Kasnije se ispostavilo da je ona dok je dečak još uvek bio živ, novac trošila na kupovinu droge umesto na vrtić, pa je dečak zbog dugovanja ispisan iz njega.

Ališa je dečaka nekoliko sati pre nego što je brutalno pretučen na smrt odvela kod lekara jer je imao bolove u stomaku. Ona je bolničarki rekla da je njen sin bolestan, da ima visoku temperaturu i da nije jeo.

U medicisnkom izveštaju piše da je dečak dobio lek za stomak, da je povraćao pet dana i da je u uobičajenom stanju za tu vrstu bolesti.

- Rezultati obdukcije pokazali su da je dečak i kobnog dana, ali i ranije zadobio teške povrede. Imao je i spoljne i unutrašnje povrede. Imao je nekoliko preloma kostiju koje podsećaju na one koje zadobije osoba nakon saobraćajne nesreće, a na telu je imao veliki broj modrica - saopštio je tokom suđenja javni tužilac.

Tužilac je dodao da Ališa i Netanijel nisu želeli da daju nikakvo objašnjenje za povrede koje su pronađene na dečakovoj glavi, vratu, nogama, rukama, stomaku i leđima.

- Iako je izgubio život na najstrašniji način, imao je glas u ovoj sudnici, bio nam je najvažniji nemi svedok. Njegovo telo i povrede su nam najglasnije odgovorile na pitanje šta se dogodilo. Njegovo izudarano i beživotno telo ne može da leže - rekao je tužilac.

Video: Hulahopkama mu vezali nožice za stolicu: Snimak maltretiranja dečaka u bolnici za plućne bolesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mjesec

    12. april 2022 | 20:56

    Nesmijem napisati komentar onaj istinski sto me trese dok ovo citam ospodobi sotoni u ljudskom liku a i takozvanoj " materi zali boze ako i tebe ima uopce kad dopustas ovakvo izivljavanje na slabim i nemocnim 🥺🥺🥺🥺😡😡😡😡😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA