≫ 

Šojgu pojavom demantovao navode o infarktu i sukobu sa Putinom: Nedavna objava njegove ćerke podgrejala sumnje

Poruka Šojguove ćerke, koja je po zanimanju finansijski stručnjak i dobrotvorni radnik, dogodila se usred sve većih nagađanja o njegovoj ulozi u sukobu u Ukrajini i optužbi da su njegovi vojnici navodno počinili genocid i ratne zločine

  • 1
Šojgu, ćerka, Sergei Shoigu, Ksenia Foto: Profimedia/TASS/Sergei Fadeichev

Priču o navodnom nestanku ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua, srčanom napadu i neslaganju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom zbog kog je navodno ostavljen po strani, dodatno je podgrejala dirljiva objava njegove mlađe ćerke. On se, međutim, danas pojavio u javnosti, demantujući tako navode da sa njim nešto nije u redu.

- Moj ponos, moja zvezda vodilja, moj tata. Ponosna sam što sam tvoja ćerka - napisala je Ksenija Šojgu na društvenim mrežama.

Ova poruka osvanula je na mrežama u znak obeležavanja godišnjice njenog oca na vlasti.

- U Vladi si 31 godinu. Pre tačno godinu dana smo snimili film o tvom dugom putovanju koji je sačinjen od prelepih i zanimljivih priča - dodala je ona.

Šojgu, ćerka, Sergei Shoigu, Ksenia Foto: Profimedia/TASS/Sergei Fadeichev

Ipak, poruka Šojguove ćerke, koja je po zanimanju finansijski stručnjak i dobrotvorni radnik, dogodila se usred sve većih nagađanja o njegovoj ulozi u sukobu u Ukrajini i optužbi da su njegovi vojnici navodno počinili genocid i ratne zločine.

Još jedan neuspeh koji je pripisan ruskoj vojsci je prošlonedeljno potapanje ruske krstarice "Moskva", a navodno je do sada u ratu poginulo oko 40 ruskih generala i pukovnika.

Zbog svega se spekulisalo da je Šojgu "skrajnut", a neki su otišli i korak dalje govoreći da je ozbiljno bolestan. Sve ove navode, demantovao je Šojgu svojom pojavom na sastanku odbora ministara, kojim je i predsedava.

Na sastanku učestvuju najviši zvaničnici oružanih snaga Rusije, predstavnici državnih organa i javnih ustanova.

Jedna od tema o kojoj će biti reči na ovom sastanku je i sprovođenje akcionih planova i situiacija sa Severnom flotom.

Video: Sergej Šojgu vrši smotru trupa: Parada povodom Dana pobede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA