≫ 

Žena opisala zastrašujući napad divljih svinja, pokušale da joj pojedu noge: Problem traje godinama

Kej Robins je zaboravila da zatvori kapiju na imanju svoje prijateljice u blizini Taunsvila u Australiji, kada je grupa divljih svinja uletela u baštu i žvakala joj ruku

  • 0
Divlje svinje žena noge napad Foto-ilustracija: Shutterstock

Kej Robins je za uskršnje praznike čuvala kuću svog prijatelja u Aligator Kriku, blizu Taunsvila, u Australiji, kada je primetila krdo divljih svinja u bašti.

Shvativši da je zaboravila da zatvori kapiju, počela je da paniči od straha kako da izbegne ove divlje životinje. Kako se priseća, jedno od tih stvorenja uporno je odbijalo da napusti baštu, dok je ona bezuspešno pokušavala da ih otera van dvorišta. Jednu od divljih svinja je čak ubola u oko štapom od bambusa.

- Većina ih je istrčala, ali se vepar nekako zbunio i išao je napred-nazad. Samo se okrenuo i napao me. Pomislila sam, "Šta radiš? Tamo je izlaz". Spustila sam ruke da pokušam da ga sprečim da mi pojede noge, ali on je samo počeo da me hvata za ruke. Imala sam komad bambusa u desnoj ruci, bockala sam ga u oko dok je on žvakao ruku, a da nije ni jednom trepnuo - priseća se Robins svog okršaja sa divljim veprom.

Njeni napori su bili uzaludni jer je svinja odbijala da je pusti i "samo je nastavila da je žvaće" po ruci. Komšinica je čula Kejin vapaj za pomoć i pojurila do nje što je konačno uplašilo svinju. Nesretna žena ispričala je komšinici šta se dogodilo i odvedena je u bolnicu zbog, kako je mislila, jednostavne procedure. Ali umesto toga, zadržana je na odeljenju šest dana nakon čega su joj ogulili kažiprst na levoj ruci. Hirurzi su morali da sačekaju da se otok smanji pre nego što su mogli da izvrše proceduru.

Kej je rekla da joj je još teško da pomeri prste nakon užasne povrede, ali i da je srećna što je uspela da ostane na nogama i pobegne bez većih povreda.

- Na moju sreću, ostala sam na nogama. Ali neko dete bi nastradalo - dodala je razmišljajući o napadu, izrazivši zabrinutost za decu i šta bi se desilo da je da je neko slabiji i mlađi napadnut.

Ona se nada da će njeno iskustvo podstaći vlasti da preduzmu akciju u ovoj oblasti gde se meštani godinama žale na problem sa divljim svinjama.

Video: Divlje svinje sa Brača doplivale do kopna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA