≫ 

Ubio ženu, pa njeno telo bacio u neobeležen grob: Policiji rekao da ga je napustila, u svemu mu pomagala braća

Policiji je Zobaidin nestanak od početka bio sumnjiv, posebno nakon što je na polici iznad šanka u piceriji njenog muža pronađena kesa u kojoj je bio njen telefon

  • 0
Policija Velika Britanija

Foto: Tanjug/AP

Vlasnik picerije Nazam Salangi (44) iz Vusteršira, proglašen je krivim za ubistvo svoje supruge Zobaide koju je zatim sahranio u neobeleženom grobu, a onda je pozvao policiju i prijavio njen nestanak. 

Nazam je suprugu ubio 29. marta 2020. godine, a zatim je njeno telo zakopao u obližnjoj šumi. Osim njega osuđena su i njegova dva brata jer su mu pomogli da prikrije zločin.

On je policiji rekao da je njegova žena često išla da trči, ali da se ovaj put nije vratila. On je tokom ispitivanja rekao da sumnja da je ona otišla i ostavila ga zbog drugog dečka.

Nakon sedam meseci od njenog nestanka, policija je pronašla telo, samo četiri kilometara daleko od njihove porodične kuće. Telo je bilo vezano žicom i umotano u velike kese za smeće i prekrivač, čija se šara podudarala sa jastučnicama koje su pronađene u kući nakon pretresa.

Zbog stanja u kom je telo pronađeno, forenzičari nisu uspeli da utvrde tačan uzrok smrti nesrećne žene.

Tokom suđenja komšije su svedočile da su dan pre njenog nestanka čule da se par žestoko posvađao.

Policiji je njen nestanak od početka bio sumnjiv, posebno nakon što je na polici iznad šanka u piceriji njenog muža pronađena kesa u kojoj je bio njen telefon.

- Ovo je užasan zločin i drago mi je što će Nazam i njegova braća platiti zbog toga. Umrla je mlada žena, a dva deteta su ostala bez majke - rekao je glavni inspetkor Mark Peters.

Nijedan od trojice osuđenih nije pokazivao nikakvu reakciju na licu nakon što su proglašeni krivim.

- Vi ste mi ovo smestili - rekao je Nazim gledajući pravo ka inspektorima.

Video: Uviđaj na Vračaru, gde je muž ubio ženu, pa pokušao samoubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA