≫ 

Andrea zapalila svog šefa: Uhvatio je u krađi 5.000 evra, onda su imali odnose, pa je uzela upaljač...

Sve je počelo tako što je Andrea bila u finansijskim poteškoćama kada je prvi put posegnula u kasu svoje kompanije u julu 2020.

  • 0
Flert na poslu, sekretarica, sef, kolega, kolege, mobiing, afera, secretary flirting Boss, colleague Foto: Shutterstock

Računovođa Andrea H. (43) od ove nedelje mora da odgovara okružnom sudu u Hajdelbergu (Baden-Virtemberg) zato što je zapalila svog šefa. Ona se tereti za pokušaj ubistva sa nanošenjem telesnih povreda i uzrokovanjem materijalne štete!

Sve je počelo tako što je Andrea bila u finansijskim poteškoćama kada je prvi put posegnula u kasu svoje kompanije u julu 2020. Uhvatio ju je šef. Кako prenosi „Rajn-Nekar-cajtung”, Andrea se pravdala da je šef zapretio da će im smanjiti plate. Ali stvar bi se mogla rešiti i drugačije. Nakon što ju je uhvatio u krađi, prvi put su imali intimni odnos.

Andrea je u oktobru 2021. godine sa kase firme na svoj račun prebacila još 5.000 evra. Zbog netrpeljivosti prema svom šefu i straha da će ponovo biti uhvaćena, žena je napravila plan ubistva. Ona se, kako se navodi u optužnici, pretvarala da menadžeru nudi seksualnu masažu.

Tako je 28. oktobra donela dušek u kancelariju i svom šefu, koji je bio go do gaća, vezala oči i ruke. Dok je čekao masažu, optužena je zapalila papir i ćebad!

Кada je gazda osetio miris dima i vrelinu, pokušao je da se oslobodi. Na njega se, prema optužnici, bacila Andrea. Uprkos tome, žrtva je uspela da uguši vatru, ali je zadobila opekotine drugog stepena po rukama, kolenima i stomaku.

Andrea H. je trenutno na psihijatrijskom odeljenju i mogla bi da bude manje odgovorna. Suđenje se nastavlja, a presuda se očekuje krajem maja.

Video: Napustio sopstvenu firmu da bi spasao sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA