≫ 

Reka izbacila telo ronioca i kokain vredan 13,2 miliona evra

Uprkos ukazanoj hitnoj pomoći nepoznati muškarac je izdahnuo na licu mesta

  • 0
ronilac ronioci potraga reka VS FLOTILA OBUKA Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane

Australijska policija pokrenula je danas istragu nakon što je pored tela ronioca koje je reka u državi Novi Južni Vels izbacila na obalu pronađeno 50 kilograma supstance za koju se veruje da je kokain čija vrednost na crnom tržištu dostiže oko 20 miliona australijskih dolara (13,2 miliona evra).

Telo čoveka koji je na sebi imao vrhunsku ronilačku opremu pronađeno je juče na obali reke Hanter nedaleko od Njukasla, oko 170 kilometara severno od Sidneja, saopštila je policija Novog Južnog Velsa, prenosi Rojters.

Uprkos ukazanoj hitnoj pomoći nepoznati muškarac je izdahnuo na licu mesta, a nedaleko od njega pronađeno je nekoliko paketa sa belim prahom za koji se veruje da je kokain.

- Pokušavamo da utvrdimo da li su ova dva incidenta povezana. Možda i jesu, ali mi vodimo istragu otvorenog uma u pogledu mogućih opcija - rekao je novinarima detektiv nadzornik policije Novog Južnog Velsa Robert Kričlou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA