Paragvajski tužilac za organizovani kriminal ubijen na medenom mesecu: Radio i na slučaju protiv Ronaldinja

Marselova žena, novinarka Klaudia rekla je da su im na privatnoj plaži prišla dvojica muškaraca, a zatim ga je jedan upucao bez ikakvog upozorenja u lice i leđa

  • 0
Marcelo Pecci Foto: Profimedia/AFP/Norberto DUARTE

Paragvajski tužilac koji se borio protiv organizovanog kriminala i mafije u svojoj državi Marselo Peci, ubijen je tokom medenog meseca u Kolumbiji.

Bio je na plaži, na turističkom ostrvu Baru kada su ga ubila dvojica naoružanih napadača.

Njegova žena, novinarka Klaudia rekla je da su im na privatnoj plaži prišla dvojica muškaraca, a zatim ga je jedan upucao bez ikakvog upozorenja u lice i leđa.

- Dvojica muškaraca napala su Marsela. Došli su u malom čamcu ili na džet skiju, istina je da nisam dobro videla - rekla je gospođa Aguilera za novine El Tiempo.

Klaudija je nekoliko sati pre pucnjave na Instagramu objavila da je trudna.

Paragvajski tužitelj Augusto Salas, Pecijev kolega, rekao je da je napad "tipičan potpis narko mafije". Peci je inače i bio specijalizovan za slučajeve organizovanog kriminala, trgovine drogom, pranja novca i finansiranja terorizma, pa se pretpostavlja da je njegov delikatan posao povezan sa motivom ubistva.

Paragvajski predsednik Mario Abdo Benitez opisao je pucnjavu kao "kukavičko ubistvo".

Marselo je 2020. godine radio i na slučaju protiv bivšeg brazilskog fudbalera Ronaldinja, koji je uhapšen dok je pokušavao da uđe u Paragvaj sa lažnim pasošem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA