Misterija u Bengalskom zalivu: Isplivala zlatna kočija nakon udara ciklona Asani na indijsku obalu

Kočiju, za koju se smatra da je voda nanela iz Indonezije, Mjanmara ili Tajlanda, izronila je na obali morske luke Sunapali u Bengalskom zalivu nakon što ju je pogodilo ekstremno vreme

  • 0

Kočija zlatne boje isplivala je na obalu jedne indijske države nakon što je ciklon Asani pogodio Bengalski zaliv.

Kočija, za koju se smatra da je iz jedne od zemalja jugoistočne Azije, verovatno Indonezije, Mjanmara ili Tajlanda, izronila je u utorak na obalu morske luke Sunnapali u okrugu Srikakulam, u jugoistočnoj indijskoj državi Andra Pradeš.

Slike i video na društvenim mrežama prikazuju lokalne seljane i ribare kako izvlače kočiju iz vode, uz pomoć užadi vezanih oko njih.

Kada su izašli iz vode, ljudi su se okupili oko kočije, diveći se njenoj strukturi, pokazuju snimci podeljeni na Tviteru.

Prema inspektoru oblasti Naupada, viši organi su obavešteni o slučaju i oni su započeli istragu.

- Možda je došla iz druge zemlje. Obavestili smo obaveštajne službe i više zvaničnike - rekao je policajac.

Andra Pradeš je bio pogođen neprestanim kišama zbog ciklona. Ciklonska oluja Asani donela je vetrove od 100 do 110 km/h  i veće udare u Bengalski zaliv, što ga činilo ekvivalentnim tropskoj oluji.

Prema izveštajima CNN-a, oluja je bila druga koja je pogodila Indiju ove sezone. Prva oluja, koja je u martu pogodila južnu Indiju, nije imenovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA