≫ 

Zelenski: Situacija u regionu Donbasa i dalje veoma teška

Prošlo je 80 dana od početka sukoba

  • 11
Volodimir Zelenski dzemper Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je situacija u regionu Donbasa i dalje veoma teška, i dodao da ruske snage još uvek pokušavaju da demonstriraju neku vrstu pobede.

- Osamdesetog dana invazije u punom obimu ovo izgleda posebno ludo, ali oni ne zaustavljaju svoje napore - rekao je on u sinoćnjem video obraćanju, preneo je Rojters.

Rusija je 24. februara pokrenula, kako Moskva navodi, specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini sa ciljem demilitarizacije i denacifikacije te zemlje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    15. maj 2022 | 08:20

    Dobro se ti hranis Zelenko. Sve si deblji a rat i nemastina sve veca. Salju ameri McDonald pa se lepo hranis i diplomatski lozis narod da ti izgine do kraja braneci zemlju od mega sile. Pa da bar malo ima diplomatije u tebi, ali kako da je ima kad si ti na kraju samo americki poltron. Amerima odgovara da rat traje sto duze i ti to i radis. A narod ulraine glup ko....

  • Znas li koliko ti je fasisto

    15. maj 2022 | 08:19

    Izbeglo naroda sve zbog tebe I nato fasista, pricam sa covekom ukrajincom koji u nemackoj prodaje povrce na njivi radi za svabu da je licno on i njemu slicni krivi kaze sta ce nama nato samo trosak za drzavu I da nam ginu vojnici zbog americkih I nemackih interesa

  • Đurađ

    15. maj 2022 | 07:41

    Čovek je napravio biznis od rata i obogatio se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA