Vozač Mirko šokiran prizorom kod Budimpešte: Autobus se preprečio, blokirao put, usledio obrt

Neverovatna scena na auto-putu od Budimpešte ka Beču

  • 4

Kad ste profesionalni vozač i često putujete na dugim relacijama brojne su situacije koje mogu da vas iznenade, ali i da vam ugroze bezbednost. Međutim, neverovatnom scenom koja se dogodila na auto-putu od Budimpešte ka Beču ostali su iznenađeni i iskusni vozači.

- Autobus sa prikolicom se poprečio na putu, u prvi mah pomislili smo da je u kvaru i da je zbog toga stao. Potpuno je blokirao saobraćajnicu. Onda je za nas usledio šok, vozač je okrenuo autobus i najopuštenije se uključio na auto-put i nastavio vožnju u suprotnom pravcu. Tada smo videli šta je zapravo bila njegova namera. Ostali smo bez teksta, samo smo se prekrstili - kaže za RINU vozač Mirko S.

Dodaje da se pretpostavlja da se vozač vratio kako bi natočio gorivo na pumpi koju je prošao i da su on i kolega čekali. Zbog zatamljenih stakala na autobusu nisu mogli da vide da li u njemu ima putnika.

- Svašta sam na auto-putevima video, od toga da te gađaju jajima i kamenjem do stravičnih udesa, ali ovaj vozač je „prešao igricu“. Ne smem ni da pomislim šta je bilo dalje na toj deonici kojom se kretao i kako su reagovala vozila koja su saobrćala svojom regularnom trakom ne nadajući se da će im iz zabranjenog pravca naleteti dvospratni autobus - kaže Mirko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    15. maj 2022 | 15:27

    Da nije Kobra on ode za Pariz

  • Dule

    15. maj 2022 | 14:57

    Da nije mozda sa Kosovskim ili Albanskim tablicama, najvise me na njih asocira tako nesto.

  • !!!

    15. maj 2022 | 15:18

    Odmah oduzeti dozvolu i naplatiti velikubkaznu. Autobusom uci u kntra smer na auto putu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA