≫ 

Prvi snimak masakra u Teksasu: Napadač se približava školi, ubio je 19 dece i dva nastavnika

Deca su ubijena nakon što je naoružani napadač otvorio vatru na osnovnu školu Rob u Uvaldeu

  • 4

Nakon što je u osnovnoj školi u Teksasu izbila pucnjava u kojoj je stradalo 19 dece i dva nastavnika, pojavio se video koji navodno pokazuje kako osumnjičeni napadač prilazi školi dok se u pozadini čuje nešto što zvuči kao pucnjava.

Deca su ubijena nakon što je naoružani napadač otvorio vatru na osnovnu školu Rob u Uvaldeu i nakon što je razmenio vatru sa agentima granične patrole, potvrdila je policija.

Neidentifikovani 18-godišnji napadač, za koga je policija rekla da je ubijen, zabarikadirao se u školi, zatvorivši kampus i sve druge škole u ​​okrugu pre nego što ga je policija uhapsila.

Memorijalna bolnica Uvalde potvrdila je da je dvoje dece dovezeno mrtvo po dolasku i da leče još nekoliko nakon pucnjave u osnovnoj školi Rob u Uvaldeu, preneo je KSAT.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    24. maj 2022 | 23:11

    Zao mi dece.Ali ceo zapad i amerka to su izopacene i bolesne nacije

  • Skids

    25. maj 2022 | 07:00

    Bolesnici

  • Mila

    25. maj 2022 | 09:00

    To moze samo bolestan um da pobije toliku decu. Zao mi je svake nevine zrtve, pogotovu dece. Ali ne mogu da verujem da im dajete ovoliko prostora. Da li su u SAD-u toliko javljali o nasim zrtvama za vreme '99g, kada su nas i oni ciljano gadjali nasu decu, omladinu... Ne! Jos su pisali kako smo agresori. A oni se u MIRU ubijaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA