≫ 

Potresni prizori ispred škole u kojoj je počinjen masakr: Roditelji očajni čekaju decu posle strašne pucnjave

Učiteljica koja je ubijena u napadu identifikovana je kao Eve Mirales. Ona je umrla pokušavajući da zaštiti svoje učenike

  • 1

Najmanje 19 učenika i dva nastavnika ubijeno je u pucnjavi u Osnovnoj školi Rob u gradiću Uvalde u Teksasu. Sa lica mesta pojavio se snimak roditelja koji čekaju svoju decu. Prema objavljenim informacijama, i dalje se traga za dve devojčice, obe desetogodišnjakinje. A još nekoliko ranjenih je u bolnici.

Salvador Ramos (18) ubijen je nakon što je počinio masakr, a pre masovnog ubistva slao je slike oružja drugu, kao i poruke devojci sa Instagrama. Oboma je pisao da će nešto uraditi, ali nije govorio šta.

Guverner Teksasa Greg Abot posetiće Uvalde u sredu, dan nakon druge najsmrtonosnije pucnjave u školi u istoriji SAD, saznaje Foks njuz.

- Širom države se tuguju za žrtvama ovog besmislenog zločina i za zajednicom Uvalde. Sesilia i ja žalimo za ovim užasnim gubitkom i pozivamo sve Teksašane da se okupe kako bi pokazali našu nepokolebljivu podršku svima koji pate. Zahvaljujemo se hrabrim prvacima koji su radili na tome da konačno obezbede osnovnu školu Rob - rekao je Abot nakon pucnjave - izjavio je.

Učiteljica koja je ubijena u napadu identifikovana je kao Eve Mirales. Ona je umrla pokušavajući da zaštiti svoje učenike.

Predsednik SAD Džo Bajden je naredio da zastave na Beloj kući i federalnim zgradama u Americi budu spuštene na pola koplja, sve do subote.

Video: Policija pretražuje slupan auto pronađen u blizini osnovne škole Rob nakon maskara

Video: Masakr u Teksasu: Osamnaestogodišnjak usmrtio 19 učenika i 2 učitelja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🎶

    25. maj 2022 | 10:07

    Tako je i kod nas na dečijoj onkologiji i to svaki dan, a sve zbog njihovog uranijuma i plutonijuma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA