Dečaka (9) iz Vašingtona udario auto ispred škole, preminuo od povreda: Uvek se smejao, uprkos svom stanju

Kejdin Grin je pokušao da pređe ulicu ispred svoje škole kada ga je automobil udario, usled čega je ostao paralisan od vrata nadole, a par meseci kasnije preminuo

  • 0
Dečak preminuo saobraćajni udes Kaidyn Green Kejdin Grin Foto: Društvene mreže

Porodica Kejdin Grina (9), dečaka koji je bio paralizovan od vrata nadole nakon što ga je u decembru prošle godine udario automobil ispred njegove škole u ​​Vašingtonu, u Sjedinjenim Američkim Državama, saopštila je da je mališan preminuo u četvrtak.

Kejdina je udarila limuzina u blizini njegove škole 10. decembra, kada je zadobio teške povrede i bio hospitalizovan mesecima posle nesreće.

Dečak je ostao trajno paralizovan od vrata nadole i nedavno se vratio kući, posle više meseci intenzivne rehabilitacije, prenosi NBC Vašington. 

Porodični advokat Kit Voters naveo je u saopštenju da je dečak preminuo kod kuće.

- Porodica se zahvaljuje svim lekarima i medicinskom osoblju koji su pružili izuzetnu negu Kejdinu. Bio je dete izuzetno dobrog srca koje se uvek smejalo uprkos svom kritičnom zdravstvenom stanju. Porodica želi da se zahvali i svima koji su im pružili ljubav i podršku u ovom veoma bolnom i teškom trenutku - naveo je Voters.

Podsetimo, dečak je tog dana kada se dogodila nesreća napustio školu pre no što je trebalo i pokušao sam da pređe put. Tada je naišla limuzina koja ga je udarila. Mališan je put prelazio van pešačkog prelaza. Vozač koji je učestvovao u nesreći ostao je na licu mesta posle nesreće.

Danima nakon nesreće, porodica je dovodila u pitanje ko je Grina uopšte pustio da izađe sam iz škole i kako je završio na ulici bez pratnje odrasle osobe.

- Ne znamo kako se to dogodilo, ali deca su pod nadzorom i ne šetaju napolju. Zato bismo voleli da znamo šta su zaposleni u školi radili - rekao je advokat.

Video: Da vidiš kakvu mašinu imam: Dečak provozao devojčicu u električnom automobilu prometnom ulicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA