≫ 

Detalj iz gepeka otkrio Zlatanov pakleni plan: Ubio bivšu suprugu i devojku, ali jedno nije uspeo da uradi

Nakon što je ubio Gabrijelu Zlatan je sa njenim beživotnim telom u vozilu otišao do Vićence i hladnokrvno presudio svojoj bivšoj supruzi Lidiji

  • 6
Zlatan Vasiljevic i Lidija Miljković koju je ubio Vićenca Foto: Facebook/zlatan.vasiljevic

Istraga stravičnog ubistva polako otkriva šta je planirao Zlatan Vasiljević, poreklom iz Bosne, koji je juče u Vićenci počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo.

Zlatan je u sredu prvo upucao sadašnju devojku Gabrijelu Serano, a onda sa njenim telom u kolima otišao i presudio bivšoj ženi Lidiji Miljković.

Ne samo što je Zlatan ubio dve žene sa kojima je bio u emotivnom odnosu, već je umalo ubio i ljude koje ne poznaje jer je na autoput bacio čak dve ručne bombe.

Planirao bekstvo

Policija veruje da je Zlatan, nakon što je hladnokrvno ubio svoju bivšu suprugu Lidiju, želeo da pobegne. Naime, u automobilu marke "mazda" koji je vozio, pronađena su dva kofera i torbe puni odeće, cipela i drugih potrepština. Tačnije, sve ono što bi mu bilo potrebno za prve dane bekstva.

Zlatanu bi od mesta zločina trebalo svega par sati vožnje do granice. Spekuliše se da je želeo da napusti zemlju i da pobegne kući. Međutim, iz nekog razloga je promenio plan i oduzeo sebi život, dok je Gabrijelino telo još bilo u kolima.

Bacao ručne bombe po putu

U trenutku rastrojstva a nakon ubistava, Zlatan je po autoputu bacao i ručne bombe. Veruje se da je bacio najmanje dve granate M52, od kojih je jedna eksplodirala nedaleko od putničkog vozila jednog Italijana, koji je u tom trenutku slučajno prolazio putem.

Vozač nije u trenutku ni shvatio da je u pitanju bomba, već je nastavio da vozi, verujući da je pukao neki deo na njegovom vozilu. Tek je danas kod mehaničara shvatio da mu je ispod vozila eksplodirala granata. Autoput A4 je satima bio zatvoren jer je policija tragala za eksplozivom i drugim bombama.

Tela Zlatana i Gabrijele pronađena su na zadnjem sedištu vozila koje je bilo parkirano na jednom proširenju. Zlatan je u ruci i dalje držao pištolj. Kada je policajac primetio osigurač ručne bombe na prednjem sedištu, naredio je kolegama da se povuku i pozvao specijalce da pregledaju vozilo u potrazi za eksplozivom.

Policija nije pronašla druge ručne bombe, ali jeste još jedan pištolj. Nikom nije jasno kako je Vasiljević došao u posed oružja, s obzirom na to da je ranije osuđivan zbog nasilja, i da je bio alkoholičar.

Pre ubistva trebalo on i Lidija da podele imovinu?

Istraga o stravičnom zločinu još traje, ali ostaje da se utvrdi i zašto je Bosanac odlučio da sprovede svoj plan u delu nekoliko sati uoči zakazanog sastanka sa bivšom suprugom o prenosu imovine.

Ako me Zlatan ubije, šta će biti sa decom?

Ubijena Lidija godinama je trpela nasilje od Zlatana, te je čitav slučaj završio i na sudu.

- Uvek sam se plašila, ako uradim nešto sa čim se on ne slaže, šta će se desiti. Ako me ubije, šta će biti sa mojom decom? - izgovorila je Lidija u julu 2020. godine, kada je njen bivši suprug osuđen na godinu i 10 meseci zatvora zbog maltretiranja Lidije.

Video: Pijan ubio Srpkinju sada mu preti 20 godina robije: Snimak NFL zvezde na suđenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mslm

    9. jun 2022 | 15:33

    Svi živimo lepo i mirno,dok ne naiđemo na nekog psihopatu koji nam uništi život!

  • Popaj

    9. jun 2022 | 15:47

    "Vozač nije u trenutku ni shvatio da je u pitanju bomba, već je nastavio da vozi, verujući da je pukao neki deo na njegovom vozilu. Tek je danas kod mehaničara shvatio da mu je ispod vozila eksplodirala granata." Buhahahahaha

  • Jelena

    10. jun 2022 | 00:32

    Te 2 zene sto su uopste bile sa njim,ni one nisu normalne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA