Eksploziv u Zlatanovim kolima bio za Lidijinu porodicu? Sestra ubijene Srpkinje: Znali smo da će ovaj dan doći

- Znali smo da je imao oružje, čak i noževe sa kojima je želeo da pogodi moju sestru, rekli smo policajcu. Ja mislim da je sav eksploziv koji je imao u automobilu bio namenjen nama - rekla je sestra ubijene Srpkinje u Vićenci

  • 0
Zlatan Vasiljevic i Lidija Miljković koju je ubio Vićenca

Foto: Facebook/zlatan.vasiljevic

Sanja Miljković, sestra Lidije Miljković koju je u sredu ujutru u Vićenci ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević, kaže da oseća toliko besa i očaja nakon ubistva sestre i da su znali da će taj dan doći.

Na tragu krvi i tuge ostaje toliko pitanja, toliko nedoumica, pred kojima tuguju porodica i prijatelji.

Sanja kaže da je tokom godina bilo toliko puno znakova zbog kojih su, nažalost, zamišljali tragičan kraj.

- Moja sestra je znala da je pratio, videla ga je nekoliko puta. Znali smo da će ovaj dan doći. Znali smo kakva je situacija, i policija je znala. Sada je sve rešeno, moje sestre nema, a nama je teško - rekla je Sanja za italijanske medije.

Sestra ubijene Srpkinje kaže da je mogla i trebalo je da uradi više da spasi Lidiju.

- Nisam besna na policiju, nažalost zakon je ovakav u Italiji, ne možemo ništa da uradimo. Znali smo da je imao oružje, čak i noževe sa kojima je želeo da pogodi moju sestru, rekli smo policajcu. Ja mislim da je sav eksploziv koji je imao u automobilu bio namenjen nama - rekla je ona.

Postoji sumnja da je Zlatan nameravao da ubije i Lidijinu porodicu, a ovu hipotezu dele i istražitelji koji ispituju detalje zločina.

- Odlazio je u Bosnu i vraćao se, imao je čudne prijatelje, uvek je bio pijan. Svakog dana smo živeli u strahu, znali smo da će se ovo dogoditi pre ili kasnije, ali nam je rečeno da je zakon takav i da ne možemo ništa da uradimo - kaže sestra ubijene Srpkinje.

Ona dodaje da je Vasiljević trebalo da bude u zatvoru i da je razgovarala stotinu puta sa policijom i karabinjerima, ali da ništa nije imalo efekta.

- Rekli su mi da ništa ne može da se uradi, jer Zlatan nije ništa uradio - priča Sanja.

Dva dana nakon što je Zlatan ubio bivšu suprugu Lidiju i devojku Gabrijelu Serano, a onda počinio samoubistvo, ostaju puno pitanja bez odgovora.

Sada je vreme za žaljenje, ali postoji i puno besa.

- Veoma sam besna, kako ne bih bila? Moja sestra je ubijena, i ja sam pričala sa njim, ali nije ništa vredelo. Bio je ljut na Lidiju jer ga je ostavila, nije to mogao da prihvati. Sada je nema, a ja bih najviše volela da je i dalje pored mene - poručuje sestra ubijene Srpkinje.

Video: Napadač ubio najmanje četvoro u medicinskom centru, scena je katastrofalna: Novi masakr u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA