≫ 

Bugarski premijer na udaru: Mediji pišu da je u vezi sa šeficom kabineta

Njih dvoje su navodno u vezi nekoliko meseci

  • 1
Kiril Petkov Bugarska afera Printskrin: Youtube

Bugarski mediji pišu o navodnoj ljubavnoj aferi između premijera Kirila Petkova i šefice njegovog kabineta Lene Borislavove.

Medij Pik.bg objavio je snimak sa sigurnosne kamera u stambenoj zgradi od 21. juna 2021. godine. Na njemu se navodno vidi Petkov kako dodiruje Leninu zadnjicu, dok ona otključava vrata stana, prenosi Telma.

Bugarski medij tvrdi da su njih dvoje u vezi nekoliko meseci. Prema pisanju Pik.bg, Borislavova je navodno verena za njegovog prijatelja i člana partije Miroslava Ivanova.

Prema njihovim rečima, Petkov je prošle godine, kada je postavljen za ministra privrede u tehničkoj vladi Stefana Janeva, promenio direktore Bugarske razvojne banke, koji su potom angažovali advokatsku kancelariju u kojoj je radila Borislavova i postavljena je za punopravnog ovlašćenog izvršioca u sedištu banke.

Pik napominje da je u svim firmama bila angažovana ista advokatska kancelarija i Borislavova kao izvršilac.

Iako je snimak sa nadzorne kamere star godinu dana, izvori za Pik tvrde da su njiih dvoje i dalje u vezi, a to navodno zna i supruga premijera.

Bugarski medij prenosi da se supruga Petkova neočekivano pojavila u vladinom avionu pre poletanja za Rim i da je navodno iz njega izbacila Borislavovu, ne dozvolivši joj da putuje sa premijerom.

Video: Prokrijumčarili više od 200 ljudi, oduzeto im šest automobila i gomila para

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis

    11. jun 2022 | 17:40

    Bugarski premijer je gej, odao se pre par meseci kada je podelio na twitter screenshot njegovog telefona a slučajno u notifikacijama je bila poruka sa gay dejt aplikacije. Kada je video da se "odao odmah je obrisao post.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA