≫ 

Godinama ga tukli kablovima, boli iglom i hranili na silu: Majka i očuh optuženi za smrt dečaka (15)

Dečaka su okrutno zlostavljali njegova majka i njen partner

  • 2
Sebastian Kalinowski Sebastijan Kalinovski Foto: westyorkshire.police

Majka i njen partner optuženi su za ubistvo njenog 15-godišnjeg sina Sebastijana Kalinovskog koji je pre toga godinama trpeo zlostavljanje.

Sebastijan Kalinovski je umro prošlog avgusta od infekcije izazvane "komplikacijama od nelečenih višestrukih preloma rebara".

Dečaka su okrutno zlostavljali njegova majka i njen partner.

Na sudu je rečeno da je 15-godišnjak boravio u Velikoj Britaniji manje od godinu dana nakon što se preselio iz Poljske da živi sa svojom majkom Agnješkom Kalinovskom (35) i njenim dugogodišnjim partnerom Andžejem Latoševskim (36).

Nakon što je par uhapšen, policija je zaplenila kamere za video nadzor iz njihove kuće u Hadersfildu u Zapadnom Jorkširu, za koje je tužilac Džejson Piter rekao da su instalirane delimično da " bi oni mogli da na daljinu nadgledaju i kontrolišu Sebastijana".

- Na kraju je sistem i zabeležio zlostavljanje koje je Sebastijan trpeo - rekao je tužilac tokom suđenja.

Kalinovska i Latoševski negirali su optužbe i naveli da je njihovo postupanje prema Sebastijanu bila "razumna kazna" jer ih je često lagao i izostajao itz škole.

Njegova kažnjavanja su postala toliko učestala da je dečak kažnjavan ako bi mu ispala hrana na pod ili ako bi odlazio u toalet usred noći, piše Daily Mail.

- Hitna pomoć je pozvana 13. avgusta u njihovu kuću nakon što je dečak ležao dva i po sata bez svesti - rekao je Piter.

Latoševski je tada rekao policiji da je pronašao Sebastijana u kadi i da se dečak udavio. Autopsijom su registrovane brojne povrede, uključujući modrice i podlive na zadnjici, čelu, vilici, abdomenu, rukama i nogama kao i više slomljenih rebara.

Kamere koje su majka i partner postavili uhvatile su "prevaspitavanje" dečaka koja su podrazumevala nehumane i ponižavajuće vežbe, udaranje, ubadanje iglom u prepone i prebijanje žicom, letvom, kablom, uvrede ali i prisilno hranjenje dečaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    14. jun 2022 | 01:16

    I kako sada da čovek zaspi. Potresla me je ova priča kao da mi je rod rođeni. Kako ,koliko,čime kazniti prvenstveno tu majku. Monstrumima samo raditi ono što su i oni dečaku. Ništa ni više ni manje

  • Tleg

    14. jun 2022 | 01:15

    Spržiti na električnoj stolici odmah. Zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA