≫ 

Uhapšen dečak (15) nakon nesreće na autoputu: Sudarili se kombi i taksi, poginulo troje

Dva muškarca starosti 28 i 49 godina u taksiju su proglašena mrtvima na licu mesta, a 18-godišnji putnik u kombiju preminuo je u bolnici

  • 0
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila 15-godišnjeg dečaka zbog sumnje da je izazvao smrt opasnom vožnjom nakon što su tri osobe poginule u sudaru na autoputu, saopštila je policija.

Desio se ozbiljan sudar kombija i taksija u ponedeljak u 22.45 na putu M606 prema jugu, u Bredfordu, saopštila je policija Zapadnog Jorkšira. Policijsko vozilo se nalazilo u blizini pre nego što je, sumnja se, ukradeni kombi Ford Transit skrenuo na pogrešnu stranu sa kružnog toka, piše Sky News.

Dva muškarca starosti 28 i 49 godina u taksiju su proglašena mrtvima na licu mesta.

Jedan 18-godišnji putnik u kombiju preminuo je u bolnici u utorak ujutru.

Sedamnaestogodišnji dečak, putnik u kombiju, nalazi se u bolnici sa teškim povredama, ali nisu opasne po život, saopštila je policija.

Petnaestogodišnji vozač je uhapšen zbog sumnje da je naneo smrt opasnom vožnjom, ali je takođe u bolnici sa teškim povredama, ali ne opasnim po život.

Video: Stravična saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu: Dvoje poginulo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA