Lidiju u petak ispraćaju na večni počinak: Zna se gde će biti sahranjena Srpkinja koju je Zlatan mučki ubio

Prema rekonstrukciji događaja, Vasiljević je prvo ubio Gabrijelu, pa je sa njenim telom u kolima napravio zasedu bivšoj supruzi Lidiji

  • 1
Zlatan Vasiljevic i Lidija Miljković koju je ubio Vićenca Foto: Facebook/zlatan.vasiljevic

Lidija Miljković, koju je bivši suprug Zlatan Vasiljević brutalno ubio u Vićenci, biće sahranjena u petak.

Opelo će početi u 10 časova u srpskoj pravoslavnoj crkvi u tom gradu, nakon čega će Lidija biti sahranjena na groblju u gradu Skio, gde živela sa decom u kući svojih roditelja.

Podsetimo, Lidija je ubijena sa četiri hica 8. juna. Zlatan je prethodno presudio svojoj bivšoj devojci Gabrijeli Serano jednim hicem u glavu. Nakon toga je krenuo u krvavi pohod na Lidiju.

Prema rekonstrukciji događaja, Vasiljević je prvo ubio Gabrijelu, pa je sa njenim telom u kolima napravio zasedu bivšoj ženi. Lidiji je presudio na ulici, a onda je pobegao kolima sa lica mesta i izvršio samoubistvo.

Ono što istražitelji pokušavaju da otkriju jeste zašto je Gabrijela Serano, koja je bila nekoliko meseci u vezi sa Vasiljevićem pre nego što ga je ostavila u martu, bila sa njim u kolima. Ona se navodno u martu vratila bivšem mužu i zamolila ga za pomoć jer se plašila da će je Zoran povrediti.

Istraga se sada usmerava ka vremenskom okviru, kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je Gabrijela ubijena pre ili posle Lidije. Postavlja se pitanje šta je Gabrijelu sprečilo da reaguje ako je videla da je Zoran ubio bivšu suprugu, ili je ipak ona njegova prva žrtva.

Lidiji pre ubistva stiglo misteriozno pismo

Italijanski mediji preneli su da je Lidija u nedelju, tri dana pre nego što je ubijena, dobila anonimno pismo u kojoj je upozorena na opasnost. U potpisu je stajalo samo "tvoj prijatelj".

Građani danima ostavljaju sveće i cveće na mestu gde je Lidija ubijena. Kraj fotografije, na kojoj je nasmejana, stoji dirljiva poruka: "Tvoj osmeh obasjao je naš život i uvek ćeš biti u našim srcima"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A12

    15. jun 2022 | 16:19

    Stvarno se treba zapitati sta je privuklo ove zene da budu sa njim?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA