≫ 

Ubijena mlada trudnica, njena glava pronađena u kontejneru: Uhapšen dečko s kojim je bila u vezi

Glavu buduće majke navodno su policajci pronašli u kontejneru ispred njene kuće

  • 0

Muškarac iz Ilinoisa optužen je za ubistvo 22-godišnje trudne devojke čija je glava pronađena u kontejneru ispred njenog stana.

Dendri Holovej (22) optužen je po dve tačke za ubistvo prvog stepena, za Liz Dod i njeno nerođeno dete, namerno ubistvo nerođenog deteta i rasparčavanje ljudskog tela, između ostalih zločina, rekao je šef policije Altona Markos Pulido u video izjavi objavljenoj na njihovoj Fejsbuk stranici.

- Ona je divljački, divljački ubijena - rekao je načelnik Pulido dok je držao sliku ubijene žene, na kojoj je nasmejana.

Liz, koju je nekoliko nedelja delilo od proslave koju je planirala sa svojom porodicom povodom skorog rođenja deteta (baby shower) i samo nešto više od mesec dana od termina porođaja, njena majka je pronašla mrtvu 9. juna. Ona je otišla da proveri šta se dešava s njom jer se nije javljala neko vreme.

Policajci su kasnije potvrdili da je reč o sumnji na ubistvo nakon što su tog dana odgovorili na poziv. Glavu buduće majke navodno su policajci pronašli u kontejneru ispred njene kuće.

- Ono što je primećeno, ono što se saznalo... bilo je apsolutno užasno - rekao je šef policije na video snimku, praveći kratku pauzu pre nego što je izneo detalje o tome na šta je upozorio slušaoce da će ih ostaviti "bez reči".

Ubijena trudnica i Holovej su navodno imali vezu tokom protekle dve godine, saopštile su vlasti. Majka ubijene devojke je rekla da Holovej nije otac bebe, ali je potvrdila da su bili u vezi dve godine.

Policajci su ga navodno locirali ubrzo nakon što je počela istraga o sumnji na ubistvo, a Holovej je tada navodno odbio da bude identifikovan pre nego što je uhapšen.

Osumnjičeni (22) trenutno se nalazi u zatvoru uz kauciju od 2 miliona dolara.

Video: Muškarac ubio svoje troje dece i suprugu, pa onda i sebe: Krvoproliće u crkvi u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA