≫ 

Dečak i tinejdžer se sudarili električnim motorima: Jedan poginuo, drugi teško povređen

Inspektori pokušavaju da pronađu snimke sa video kamera ili eventualne svedoke koji bi mogli da posvedoče kako je došlo do nesreće

  • 0
dist bike nesreća motori bolnica novo Foto-ilustracija: Pixabay, Profimedia/Wavebreak

Dečak (9) je poginuo, a jedan tinejdžer (13) se bori za život, nakon što su se na ulici u Belimenu, u Severnoj Irskoj sudarili električnim motorima.

Policija je saopštila da su njih dvojica vozili ove motore u parku na jednom imanju, a posle teške nesreće, obojica su prevezeni u bolnicu u belfastu.

Devetogodišnji dečak je, na žalost, u bolnici podlegao povredama, dok se tinejdžer nalazi u teškom stanju i lekari mu se bore za život, piše Mirror.

Inspektori pokušavaju da pronađu snimke sa video kamera ili eventualne svedoke koji bi mogli da posvedoče kako je došlo do nesreće.

- Naše misli i molitve su uz porodice dečaka, posebno onog koji je preminuo. Smrt i teške povrede deteta su svakkao teške za svakog roditelja, ali izgubiti ih na ovakav način je još teže - rekao je lokalni odbornik u izjavi za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA