Povređena tri crnogorska mornara u eksploziji na brodu u Tulonu

U mašinskom odelenju došlo je do eksplozije koja je izazvala požar na brodu, pri čemu su tri osobe povređene, od kojih dve teže

  • 0
Ruski teretni brod Russian cargo ships Foto: Shutterstock

Tri crnogorska državljanina povređena su, od toga dvoje teže, jutros u eksploziji na kontejnerskom brodu "MSC Račel" kod luke Tulon u Francuskoj, objavili su mediji u Podgorici.

Regionalni operativni centar za osmatranje i spasavanje Mediterana upozoren je jutros, oko devet sati, na brod u teškoćama kod francuske obale, piše France3.

U mašinskom odelenju došlo je do eksplozije koja je izazvala požar na brodu, pri čemu su tri osobe povređene, od kojih dve teže. Sve ranjene je francuska mornarica prebacila na obalu.

Portal TVCG navodi da su najteže povređeni zbrinuti u vojnoj bolnici "Sveta Ana" u Tulonu, dok je lakše povređeni mornar prebačen u međukomunalni bolnički centar, prenose Novosti.

Kontejnerski brod "MSC Račel", koji plovi pod panamskom zastavom, je 334 metra dugačak teretni brod velikog kapaciteta i nosivosti oko 100.000 tona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA