≫ 

Brazilski narko-bos uhapšen u Budimpešti: Krišom došao na operaciju, pa pao u restoranu

Veruje se da je de Karvalho "glavni čovek" za krijumčarenje droge iz Brazila u Evropu, i da je jedan od najvećih krijumčara na evropskom kontitentu

  • 1

Serhio Roberto de Karvalho, za kojim je tragao i Interpol zbog sumnje da učestvuje u trgovini narkoticima, uhapšen je u Budimpešti, gde je došao na operaciju očiju.

Čovek koji slovi za narko-bosa u Brazilu trebalo je da bude operisan u Kijevu, ali zbog situacije u Ukrajini, poslušao je prijatelja i došao je u Mađarsku na intervenciju.

Brazilske vlasti ga traže zbog krijumčarenja narkotika, organizovanja kriminalne grupe, pranja novca, falsifikovanja dokumenata i ubistva.

Veruje se da je de Karvalho "glavni čovek" za krijumčarenje droge iz Brazila u Evropu, i da je jedan od najvećih krijumčara na evropskom kontitentu.

Uglavnom je služio kao "vezista" između narko-kartela u Paragvaju i Boliviji i organizovao prebacivanje narkotika u Evropu.

Uhapšen je u utorak, nakon što su mađarske vlasti dobile dojavu da bezbednosno interesanta osoba sa bogatim kriminalnim dosijeom boravi u Budimpšeti.

Policija mu je stavila lisice na ruke u jednom restoranu, a "brazilski Eskobar" je uporno tvrdio da su uhapsili pogrešnog čoveka. Međutim, nakon što su upoređeni otisci prstiju, ustanovljeno je da je uhvaćen pravi čovek.

Poternica za De Karvalhom (64) izdata je 2020. godine, a u Brazilu je poznat kao Major Karvalho.

Video: Mađarske specijalne jedinice upale u palate bahatih narko-bosova, unutra zlato, kokain, keš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA