≫ 

Filmska potera za Srbinom u Italiji: Automobilom se zaleteo na policajce, karabinjeri pucali na mladića

Pokušali su da ga zaustave, ali je mladi Srbin umesto da stane dao gas i nastavio da beži brzinom od 180 kilometara na sat

  • 0
Italijanska policija, karabinjeri Foto: Shutterstock

Karabinjeri u okrugu Rimini u Italiji ispalili su dva hica na državljanina Srbije koji se automobilom zaleteo u policijske službenike nakon što se pre toga oglušio o njihovu naredbu da stane.

Ovaj incident se dogodio u naselju Ričione u Riminiju sinoć oko 21 sat nakon što su karabinjeri videli automobil BMW sa sumnjivim registarskim tablicama.

Pokušali su da ga zaustave, ali je mladi Srbin, umesto da stane, dao gas i nastavio da beži brzinom od 180 kilometara na sat. Prošao je policijski punkt i nastavio da hita ka izlazu iz naselja, ali su mu policajci napravili još jednu blokadu.

Uprkos tome, mladić je nastavio da beži, pa je jedan od policajaca ka kom se kretao velikom brzinom bio primoran da ispali dva hica u njegovom pravcu, piše ilrestodelcarlino.it.

Videvši da ne može da ih izbegne, mladi Srbin je zaustavio vozilo i nastavio da beži peške, ali su karabinjeri ubrzo uspeli da ga sustignu i uhapse.

U njegovom BMW-u pronađen je alat za obijanje i provale.

Istraga je pokazala da je mladić trebalo da služi kaznu od 4 godine za krađe i razbojništvo.

Video: Oružana pljačka u kladionici u Novom Pazaru: Potraga u toku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA