Za dečaka koji je u masakru u Čikagu izgubio roditelje skupljeno milion $: O njemu sad brinu baba i deda

Prijateljica Ejdenove majke iz detinjstva, Anđela Vela, opisala je dečaka kao zabavnog, prijatnog koji je uvek voleo da se lepo oblači

  • 0
Kevin i Irina Mekarti Čikago Foto: Gofundme

Fotografija Ejdena Makartija, dvogodišnjeg dečaka koji je uslikan tokom masakra u Čikagu, proširila se društvenim mrežama u kratkom roku. Svi su želeli da pomogno u identifikaciji mališana kako bi se što pre spojio sa svojom porodicom. 

Međutim, juče su prijatelji, ali i lokalne vlasti saopštile da su dečakovi roditelji Kevin i Irina među sedam poginulih u masakru.

U utorak su prijatelji potvrdili da su dečakovi roditelji, Kevin Makarti (37) i Irina Makarti (35), bili među sedam poginulih u tragediji.

Ljudi na društvenim mrežama su nakon toga rešili da se udruže i prikupe novac za njega.

- Sa samo dve godine, Ejden je ostavljen da odrasta bez svojih roditelja - napisala je Irina Kolon na GoFundMe nalogu koji je otvorila za dečaka, o kome sada brinu Irinini roditelji.

Ona je za samo pet sati preko ovog naloga uspela da prikupi više od milion dolara pomoći, a iznos nastavlja da raste, piše ABC7.com.

Juče su identifikovane i ostale žrtve i većina njih je iz Hajlend parka, osim jednog čoveka koji je iz Meksika, ali je tokom praznika bio u poseti rođacima.

Prijateljica Ejdenove majke iz detinjstva, Anđela Vela, opisala je dečaka kao zabavnog, prijatnog koji je uvek voleo da se lepo oblači.

Policija još uvek traži dokaze u vezi sa masovnom pucnjavom u Čikagu tokom koje je ubijeno sedam, a ranjeno 30 osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA