≫ 

Ostavio ženu zbog lepe Ukrajinke, a sada brine o njoj: Delimično je oslepela, ljudi hteli da je deportuju

Toni je u izjavio za britanski Sun rekao da su se Sofija i on danima suočavali sa brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama, nakon što je njihova priča dospela u javnost, a bilo je i onih koji su pokretali peticiju da ona bude deportovana

  • 9
Sofiia Karkadym, Sofija Karkadim Foto: Instagram/sonya_dobrvlsk

Britanski otac dvoje dece ostavio je svoju suprugu nakon što se zaljubio u 22-godišnju ukrajinsku izbeglicu koja je došla da živi sa njima da bi pobegla od rata. Toni Garnet (29) i njegova partnerka Lorna (28) primili su Sofiju Karkadim u svoj dom, ali samo 10 dana kasnije njihov naizgled srećan brak raspao se kada je pobegao s izbeglicom.

On je ubrzo napustio svoju porodicu i počeo je da sa Sofijom živi u iznajmljenoj kući. Sofija je u njihov dom u Zapadnom Jorkširu došla u maju, dok je bežala od sukoba u svojoj zemlji, a sa Tonijem je odmah razvila poseban odnos.

Majka Tonijeve dece naredila je Sofiji da napusti njihovu kuću, ali je Toni odlučio da i on spakuje svoje stvari i zajedno sa gošćom napusti nju i decu.

Toni je u izjavio za britanski Sun rekao da su se Sofija i on danima suočavali sa brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama, nakon što je njihova priča dospela u javnost, a bilo je i onih koji su pokretali peticiju da ona bude deportovana.

Garnet je takođe otkrio da je odustao od smenskog rada na poslu kako bi postao Sofijin negovatelj jer je ona delimično oslepela nakon operacije oka, a takođe je dodao da ga je njen dolazak podstakao da prekine vezu sa Lornom koja je odavno bila "na klimavim nogama".

-  Mnogi misle da smo se samo sreli i odlučili da se iselimo. Otišao bih bez obzira da li sam upoznao Sofiju jer mi je bilo dosta Lorne - kaže Toni.

Sofija je pretrpela infekciju oka u Nemačkoj na putu za Veliku Britaniju i sada se suočava sa šestomesečnim oporavkom od operacije.

Ona, za to vreme insistira da nije "rasturačica domova" i da nije vršila pritisak na Tonija da napusti ženu i decu.

Sofia karkadim Foto: Instagram

Sofija i Toni su se brzo zbližili

U nedavnoj objavi na Instagramu, Sofija je rekla da je Tonijeva odluka da napusti ženu bila svesna i da je on njoj dosta razmišljao. Još jednom je ponovila da nikoga nije ukrala, a zatim je napala medije koji su celu priču izdramatizovali.

- Svim medijima imam da postavim jedno pitanje. Da li mislite da je moguće naterati nekoga da za 10 dana napusti srećni dom i porodicu? Toni i ja smo dobro. Podržavamo jedno drugo od početka i iza svakog mog postupka krije se nešto iskreno i prelepo, a to je mir - rekla je ona.

Lorna, koja nije bila u braku sa Tonijem, ali je svojevoljno promenila prezime, misli da je Sofija od početka "bacila oko" na njenog muža.

- Nije marila za sav haos koji je ostavila iza sebe. Sve što sam imala se prevrnulo naglavačke za samo dve nedelje - kaže ona, prenosi Daily Mail.

Ona se osvrnula i na odluku da Sofija dođe da živi u njihov dom.

- Mislila sam da je ispravna odluka dati nekome krov nad glavom i pružiti pomoć onome kome ona očajnički treba. Ovako mi se Sofija odužila za to što sam joj pomogla - rekla je ona.

Porodica je Sofiju upoznala preko Fejsbuk grupe u kojoj su Britanci nudili pomoć Ukrajincima koji su u Englesku došli nakon izbijanja sukoba u Ukrajini. Sofija je ubrzo počela da ostvaruje blisku vezu sa Tonijom i često je sa njim išla u teretanu.

- Primetio sam da smo postali fizički vrlo bliski, stalno smo tražili način da dodirnemo jedno drugo, stalno smo flertovali. Često me je uveče sačekala kod kuće sa večerom. Lorna nije bila presrećna zbog dolaska Sofije jer je znala da će naše ćerke morati da spavaju u istoj sobi - priseća se Toni.

Nakon što su se iselili iz kuće, prvo su živeli kod njegovih roditelja, a onda su kasnije iznajmili svoj stan.

- Žao mi je zbog svega kroz šta prolazi Lorna, ovo nije bilo planirano, nismo želeli nikoga da povredimo - rekao je Toni.

Video: Ukrajinka Ana za Telegraf: Snaja s 3 deteta već 7 sati čeka na granici i ko zna koliko će čekati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA