≫ 

Tinejdžeri se smejali dok su nasmrt tukli starca (72)! Amerika je zgrožena posle objave snimka

Džejmsa Lamberta (72) napala je grupa od sedam tinejdžera nešto posle 3 sata ujutru 14. juna

  • 9

Grupu tinejdžera je uhvatila kamera kako se smeju i snimaju dok su prošlog meseca u Filadelfiji pretukli starijeg čoveka saobraćajnim čunjevima, saopštila je policija.

Džejmsa Lamberta (72) napala je grupa od sedam tinejdžera nešto posle 3 sata ujutru 14. juna dok je hodao Avenijom Sesil B. Mur, saopštila je policija za NBC10.

Uznemirujući video snimak incidenta, koji je policija objavila u petak, prikazuje Lamberta kako pokušava da se udalji od grupe dok ga prate preko ulice pre nego što je jedan od momaka napadača udario žrtvu s leđa čunjem.

Udarac je srušio Lamberta na zemlju. Dok je bio dole, devojka podiže isti čunj i baci ga na njega dok je drugi iz grupe snimao telefonom, pokazuje video.

Čini se da Lambert ustaje i beži trotoarom dalje od svojih napadača. Ali ista devojka ponovo podiže čunj, juri Lamberta i baci ga na njega još jednom dok se neki od tinejdžera smeju.

Jedna devojka, međutim, nakon udarca drži obe ruke preko usta.

Lambert je prebačen u lokalnu bolnicu gde je preminuo sledećeg dana od zadobijenih povreda, saopštila je policija.

Na snimku se vidi kako grupa napušta mesto događaja.

Od petka niko od tinejdžera nije uhapšen. Policijska uprava Filadelfije nudi nagradu od 20.000 dolara za tragove koji bi ih doveli do odgovornih.

Video: Policija upucala napadača u tržnom centru nakon što je ubio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA