Ministarka obrazovanja Velike Britanije pokazala srednji prst demonstrantima u Londonu

Snimak je izazvao bes među Džonsonovim kritičarima u Britaniji

  • 4
Andrea Jenkyns Andrea Đženkins Foto: Profimedia/Kirsty O'Connor/PA Images

Neposredno pre nego što je imenovana za novu ministarku obrazovanja Velike Britanije, Andrea Dženkins pokazala je srednji prst demonstrantima okupljenima kod kancelarije britanskog premijera Borisa Džonsona u londonskom Dauning stritu, preneli su britanski mediji.

Dženkins je imenovana za ministarku u četvrtak neposredno pre nego što je Džonson najavio da podnosi ostavku na mesto lidera Konzervativne stranke.

Radi se o konzervativnoj političarki koja je došla u Džonsonovu kancelariju kako bi mu dala podršku pre nego što je najavio ostavku.

Snimak je izazvao bes među Džonsonovim kritičarima u Britaniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    9. jul 2022 | 19:46

    Eto to je kultura koju nam zapad nudi a mi grlom u jagode. To je naj nevaspitanija nacija to je naj zla nacija na svetu a zasto svi milijarderi Ruski jure tamo to mi nije jasno.Putin netreba uopste da im dozvoli da se vrate u Rusiju. I svako ko iznosi blago iz svoje zemlje, treba ih ignorisati I nemati kontakta sa njima....gamad..

  • Sasa

    9. jul 2022 | 19:51

    Bravo to je ogledalo kulture.

  • Opanak

    9. jul 2022 | 19:43

    Eto sta je ministarka..odmah prakticna nastava..edukacija masa. Obzirom kakav klovn je PM vrlo kompatibilan izbor. Nego nek oni brinu svoje brige a mi svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA