≫ 

Ivanka Tramp slomljena iznenadnom smrću majke, objavila sliku iz detinjstva: "Živela je život punim plućima"

Prva supruga Donalda Trampa pronađena je juče u podnožju stepenica u svom domu na Menhetnu

  • 1
Ivana Tramp Trump Foto: Profimedia/AFP/ANINA LUCCHESI

Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa i Ivane Tramp, koja je preminula juče u 73. godini, izrazila je duboku tugu zbog iznenadne smrti njene majke na Instagramu.

Ivanka je objavila i nežnu fotografiju sa majkom iz detinjstva.

- Slomljeno mi je srce zbog smrti moje majke. Mama je bila briljantna, šarmantna, strastvena i opako zabavna. Ona je modelirala snagu, upornost i odlučnost u svakoj svojoj akciji. Živela je punim plućima - nikada ne propuštajući priliku da se smeje i igra - napisala je Ivanka na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Na kraju je napisala da će joj "zauvek nedostajati i da će uvek čuvati sećanje na nju u njihovim srcima".

Ivana Ivanka Tramp Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, porodica je u saopštenju objavila smrt Ivane Tramp, ali se ne navodi uzrok smrti. Međutim, kasnije je postalo poznato da je Ivana Tramp pronađena "bez svesti" u podnožju stepenica u njenom domu na Menhetnu u podne u četvrtak, a proglašena je mrtvom malo posle toga.

Istražitelji veruju da se bivša supruga Donalda Trampa saplela ili pala niz stepenice, verovatno posle incidenta. Zvanični uzrok smrti biće saopšten nakon što se završi obdukcija.

Video: Ivanka ti li si: Predsednikova ćerka usisava, sve pršti od čistoće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy

    15. jul 2022 | 10:59

    Pitam se, kako žene sa napumpanim usnama ne vide koliko je to ružno. Pogledajte Ivankine usne pre i posle pumpanja. Pre neki dan gledam na TV, našu nekad veoma popularnu voditeljku i nisam mogla da ja, umesto nje, ne osetim stid, šta je napravila od sebe pumpanje usana. Nekad njen čarobni osmeh postao je karikatura. Ako ne veruje mužu, jer misli da je ljubomora u pitanju, zašto joj ćerka ne kaže da je to, najblaže rečeno, užas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA